facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topdeal Plaza

Topdeal Plaza

Info

Topdeal Plaza

Geschiedenis

Topdeal Plaza is begin 2009 opgericht door Stefan van Boxmeer. Topdeal Plaza heeft voor u topdeals kunnen sluiten bij diverse A-merk fabrikanten van onder meer zonwering en raamdecoratie van: Verano, Weinor, Roma en Unilux en vinylvloeren van Saffier.

Mede door de grootschalige inkoop en omdat wij een online winkel zijn, vindt u bij Topdeal Plaza de beste prijzen! Alles wordt bij u thuis geleverd. Wij werken alleen met fabrikanten samen die uitsluitend A-merken leveren. U weet dus zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige product aanschaft. Wij leveren aan woning bouwverenigingen, aannemeners en ook direct aan particulieren.

De 5 zekerheden van Topdealplaza.nl zijn:

1. Prijzen tot 50% onder de adviesprijzen;
2. Levering van uitsluitend gerenomeerde merken;
3. Online direct uw prijs berekenen;
4. Korte levertijden;
5. Fabrieksgaranties.

De winkels van Topdealplaza.nl zijn:

www.topdealzonwering.nl
www.topdealhekwerk.nl
www.topdealraamdecoratie.nl
www.topdeallaminaat.nl
www.topdealgietvloer.nl



"Bij Topdeal Plaza kunt u terecht voor uw raamdecoratie, vloeren, zonwering en producten voor het buitenleven. Wij bieden verschillende expertises aan onder één dak, zodat u slechts één partij nodig heeft waar u terecht kunt voor alles in en rondom uw huis!Wij werken uitsluitend met merken van topkwalitieit, A-merken. Onze leveranciers zijn met zorg voor u uitgekozen, zodat we in iedere situatie tot de beste oplossing kunnen komen. Een top deal is voor ons het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product tegen een eerlijke prijs, passend bij uw situatie en wensen."
Adres: Loopkantstraat 18b, 5405 AC Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 - 820 290
Stad: Uden
Route: Loopkantstraat 18b
Postcode: 5405 AC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Topdeal zonwering, Raambekleding Uden, Gordijnen Uden, Loopkantstraat 18b 5405 AC Uden, Stefan van Boxmeer
Recensies
Goed advies gekregen tussen de verschillende merken. Na akkoord alles netjes ingemeten. Montage ging vlot en netjes. Alles werk super en ziet er strak uit. Na de hordeur en de jaloezieën nu ook de buiten kant helemaal klaar. Met alles zeer tevreden
Heel er blij met de 5 rolluiken die zijn geplaatst! In de winkel goed te woord gestaan. Tijdens het plaatsen werd er ook erg netjes gewerkt door tevens nette vakmensen. Als ik een punt van verbetering kan meegeven dan is dat tijdens het offertetraject. Wat is gebeurd is het volgende: 1. Zelf afmetingen van de kozijnen doorgegeven. 2. Daar komt een prijs uit onder voorbehoud. Dat lijkt mij helemaal prima. 3. Medewerker van Topdeal Plaza heeft het vervolgens ingemeten en de prijs viel iets hoger uit. De prijs is direct medegedeeld tijdens het inmeten en dat lijkt mij ook prima. Daar akkoord op gegeven. 4. Vervolgens gebeld dat het toch niet voor de prijs uit stap 3 kan, maar dat het weer wat hoger werd. Tijdens het bellen werd wel vermeld dat de afmetingen klopten. Vervolgens is er door Topdeal Plaza een prijs voorgesteld die tussen stap 3 en 4 in zat. Dit terugbellen kwam vreemd op mij over. Ik had liever wat later de uiteindelijke prijs gezien/gehoord i.p.v. dat ik ergens voor teken waar het uiteindelijk toch niet voor kan.
Alles volgens afspraak gelevert en door super aardige monteurs opgehangen..wij zijn zeer tevreden,,tot de volgende keer.
Ruim een jaar geleden via topdeal plaza rolluiken aan laten inmeten en monteren. Erg fijn contact en de servies van ophangen was ook heel goed! Vorige week zijn ze bij ons plissé gordijnen op komen hangen. Het had even geduurd voordat we een keus hadden gemaakt in wat we passend vinden en de mogelijkheden. Hierin zijn we altijd erg goed geholpen en werd ook fijn in meegedacht. Het plaatsen van de plissé gordijnen wederom helemaal goed verlopen en netjes werk afgeleverd. Lang verhaal kort! Een aanrader!
Weer een prachtige item, knikarm-scherm, geplaatst. super snel geleverd en netjes gemonteerd
Vriendelijke mensen, mooi product, werken netjes en denken mee aan een oplossing. Zeer tevreden!
Een kundig en ervaren team met mensen die doorpakken en bij ons een mooi zonnenscherm hebben geplaatst.
Goed geholpen, zeer snelle levering en netjes gemonteerd.
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke info. Redelijk geprijsd.
Een fijn contact! En er wordt echt mee gedacht! En naar alle eerlijkheid gekeken, wat er nodig is of gedaan moet worden. Daar na een duidelijke offerte! Heel blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid