facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Top Veranda BV

Top Veranda BV

Info

TOP VERANDA BOUWT DE VERANDA VAN UW DROMEN

Geschiedenis

Top Veranda, DE specialist voor uw overkapping!



"Top Veranda DE adres voor uw overkapping / veranda, tuinkamer, kunststof & aluminium kozijnen leverancier, palletkachels, kunstgras, schuttingen, tegels, heaters etc."
Adres: Nieuweweg 285A, 6603 BN Wijchen
Telefoonnummer: +31625346155
Stad: Wijchen
Route: Nieuweweg 285A
Postcode: 6603 BN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Top Veranda Wijchen review, Best veranda nl, Veranda Gelderland, Veranda Nijmegen, Veranda showroom, Tuinkamer Wijchen, Veranda bedrijven, Aluminium overkapping Wijchen
Recensies
Geen echte Duitse kwaliteit en erg oneerlijk in afhandeling en het nakomen van afspraken zodra er problemen ontstaan. Kom je langs, dan krijg je allerlei grote verhalen inclusief beloftes te horen, maar daarna is het helaas een groot drama van onkunde tot smoesjes en zelfs leugens. Ze hebben het geluk dat ze bij een uitstekende steen handelaar op het terrein zitten en zodoende mee kunnen teren op deze goede naam. Amateurs!
Aanrader. Zeer tevreden zowel over advies als ook montage, zeer netjes en op elkaar ingespeeld montageteam, zelfs de bouwradio stond op een zeer aanvaardbaar zacht volume. Topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid