facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Top's Edelgebak

Top's Edelgebak

Geschiedenis

Banketbakkerij/Chocolaterie/IJs



"Banketbakkerij, Chocolaterie en Ijssalon"
Adres: Julianalaan 6b , Bilthoven 3722 GP, NL
Telefoonnummer: 030 228 2894
ln.kabeglede@lekniw
Stad: Bilthoven
Route: Julianalaan 6b
Postcode: 3722 GP


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: top's edelgebak zeist, tops ijs soest, top's edelgebak soest, top's edelgebak julianalaan bilthoven, top's edelgebak soest openingstijden, banketbakker soest, top's edelgebak de bilt, edelgebak de groot
Recensies
Helaas regelmatig niet erg vriendelijk. Voor de prijs die je hier betaalt mag je echt een stuk ‘beter’ verwachten!
Een prachtige bruidstaart gemaakt door tops edelgebak. Geweldige service en ontzettend mooi en lekker. Kregen er veel complimenten over tijdens de bruiloft!
Gister prachtige gebakjes besteld om cadeau te geven. Vandaag snel bezorgd en het viel goed in de smaak.
Wat een leuke verassing toen ik mijn bestelling kwam ophalen .. ik had petit four met afbeelding besteld, ik had als afbeelding ballonnen gekozen en met tekst en waar 50 jaar opstond hadden ze een Abraham plaatje opgemaakt zo leuk ! En het smaakte heerlijk. Bij de Abraham koek zat een leuke certificaat bij . Het was echt Top !.
Vreselijk, zette hier èèn voet binnen met mijn kleine hondje en er werd gelijk vanachter de toonbank gesnauwd: Geen honden binnen hier! Wat een naar persoon. Hier willen wij niks kopen.
De beste banketbakker van Nederland en omstreken...
Altijd heerlijke producten die met passie zijn gemaakt en mooi gepresenteerd in de winkel. Na onze verhuizing naar de kop van Noord-Holland blijf ik hierheen rijden voor verjaardagstaartjes en andere lekkernijen. In de zomer ook zeker een ijsje proberen!
Vanmorgen sausijzen broodjes en kaasbroodjes gehaald. Ze zijn nog net zo lekker als vroeger. Wat ruikt het toch lekker in de winkels en wat ziet alles er mooi en schoon uit. Maar ik mis toch wel een beetje de nostalgie van de oude winkel.
Lange rij, lekker ijs.
Er gaan geruchten in Bilt dat het speculaas maanden of zelfs jaren lang in de koelkast werd bewaard! Schandalig! Ik kom nooit meer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid