facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Top Keukens Lisse

Top Keukens Lisse

Info

Onze showroom bevindt zich in het hart van de bollenstreek. Minstens net zo kleurrijk is onze collectie.

Adres:
Telefoonnummer: 0252-221217
Stad: Lisse


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Recensies
We hebben vorig jaar een Mereno keuken gekocht bij Top Keukens in Lisse. Er moesten nog wat kleine details worden afgerond o.a. de door ons later besloten vensterbanken en later geleverde verlichting. Vorige week is alles afgerond en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Het was een grote uitdaging om onze ideale keuken in te tekenen en in te bouwen in ons huis, maar door het creatief meedenken in oplossingen en niet te denken in onmogelijkheden is het team van Top Keukens erin geslaagd om onze droomkeuken te realiseren. We zijn erg blij met een eindresultaat. Fijn dat er nog keukenzaken bestaan waar de klant echt centraal staat en niet alleen de snelle deal die het beste is voor de keukenzaak is er even doorheen gedrukt moet worden. Wat ons betreft een dikke pluim voor Top Keukens, Als ze over 20 jaar nog bestaan zullen we zeker weer langs komen voor mogelijk een nieuwe Top keuken!
Onze keuken staat inmiddels een maandje en we zijn er super blij mee zijn! Er ontbrak bij ons iets maar dat werd door verkoper eigenlijk niet een de juiste omschrijving Reinier zeer snel en goed opgelost. Ook de dames van de servicedesk zijn super behulpzaam, netjes en houden je goed op de hoogte. Kleine tip voor mensen die hier in de toekomst een keuken bestellen: Laat deze zetten door Topkeukens zelf. Bij ons ging dat helaas niet vanwege de planning van de complete verbouwing wat toch wel iets lastiger was. Al met al zeer tevreden!
Na een verbouwing van de gehele woonkamer staat onze keuken nu een half jaar en genieten wij er nog steeds elke dag van. Wij zijn zeer warm ontvangen en is er goed geluisterd naar onze wensen. De keuken is ontworpen door Laura, maar ook wij kregen advies over onze gehele inrichting van onze woonkamer/keuken. Ondanks dat er wat problemen waren met levertijden waar de meeste bedrijven last van hadden zijn wij wekelijks op de hoogte gesteld door TOP keukens, wat wij als fijn hebben ervaren. Al met al een AANRADER. Niels, Laura, Angelique en Laura nogmaals dank voor de TOP service.
Onze TOP keuken is nu bijna 1 jaar oud. Heel erg blij mee. Het begon met vakmanschap aan de voorkant: onze ideeen werden gehoord en verder voorzien van nog mooiere en slimmere opties. Er was geen druk om ergens voor te tekenen, tot we helemaal uitgedacht waren. Door corona moesten we langer geduld hebben, ivm lange levertijden. We werden hierover goed op de hoogte gehouden. Wachten was de moeite waard: Er is mooie kwaliteit geleverd, de keuken zelf zijn we heel erg blij mee. Maar ook qua montage, leidingwerk en dus het vakmanschap ‘achter de schermen’. het totale proces is in goede handen; je merkt de ervaring! Bedankt allemaal van Top Keukens!
Fantastisch geholpen door Reinier van Top Keukens. We kwamen kijken voor een keuken in ons nieuwbouwhuis en hebben ons vanaf het begin zeer welkom gevoeld. Veel keuze, veel mogelijkheden en materialen in alle prijsklassen. Geen vraag was te veel en zelfs na de gemaakte tekeningen waren aanpassingen geen probleem. Communicatie en montage verliepen zeer vlot en klantvriendelijk. Het eindresultaat mag er zijn en zijn we tot op de dag van vandaag zeer content mee. Zeker aanrader voor je keuken!
Wij zijn ontzettend blij met onze TOP keuken. Onze contacten met Iris over het ontwerp waren heel prettig. Ze luisterde naar onze wensen en heeft dit in een prachtig ontwerp vertaald. Ook de montage door Bobby en Rob is heel goed verlopen. Een aanrader
Eind 2022 een keuken besteld bij Topkeukens in Lisse. Uitstekend geholpen door Iris, die met goede adviezen, meedenken en perfect esthetisch inzicht, hielp bij het maken van de juiste keuzes. Topkeukens en met name Iris is zeer servicegericht en er wordt uiterst professioneel gewerkt, van de eerste kennismaking tot het inmeten van de keuken. Absoluut aan te bevelen voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken!
Tijdens de aanbouw van ons huis waren er veel beslissingen die we moesten maken. Zo heb je met veel verschillende leveranciers te maken voor de vloer, badkamer, keuken etc.. Vanaf het eerste gesprek bij TopKeukens met Reinier voelde het goed. Geen holle praatjes om hiaten in kennis te verbloemen maar echte vakkennis! Daar krijg je in zo'n proces voelsprieten voor. Ik ben een echte pietje precies en Reinier wist hier uitstekend mee om te gaan. Bij elke afspraak was hij voorbereid; tijdens een gesprek meteen iemand bellen om uitsluitsel te geven; echt meedenken en zoeken naar oplossingen. Een hele goede ervaring die geleid heeft tot onze droomkeuken. Waarvoor heel veel dank! Emma en Elwyn
Wij hebben onze keuken gekocht bij Top keukens. Wij zijn top geholpen, verkoper denkt met je mee. Keuken werd snel geleverd inclusief alle apparatuur.
Onze keuken is super mooi geworden. Erg blij met het resultaat. Reinier is een goede adviseur erg gedreven, legt alle opties heel goed uit en neemt alle tijd voor het ontwerp om alle wensen te verwerken. Het resultaat is echt Top!! Ook het plaatsen is zeer vakkundig uitgevoerd. Als je van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen is Top Keukens Lisse zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid