facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Top drive in show

Info

Drive in show voor elk feest.
Dance classics
Specialist in 60's 70's 80's 90's

Geschiedenis

Een uitgebreide drive in show met veel opties.
Lichtshow geheel met LED en Lasers.
Interactieve LED DJBooth, splinternieuw en uniek
Set-ups voor feesten van 50 t/m 2000 mensen.
Alle apparatuur in eigenbeheer.

Adres: Het Lange stuk 11, 2421TD Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0620441906
Stad: Nieuwkoop
Route: Het Lange stuk 11
Postcode: 2421TD


Recensies
Wat een geweldige DJ is Luuk zeg en met de hele setup van video's op de achtergond en eigen lichtshow wist hij vanaf het begin tot het einde een groot feest te maken! Bij binnenkomst waren onze foto's al te zien, inclusief de trouwfoto's van onze fotograaf van die middag zelf! Daarna de openingsdans met alles wat we daarvoor bedacht hadden liep heel soepel en ging naadloos over in een mooi feest! Geen idee hoe hij het doet, maar van jong tot oud stond op de vloer te swingen en iedereen heeft zich heel goed vermaakt. Absolute aanrader!!!
Luuk heeft onze bruiloft tot 1 groot feest gemaakt! Van het gezellige voorgesprek en de handige tips, tot het moment dat de laatste mensen uitgeput van het dansen vertrokken. Sinds de openingsdans heeft er niemand meer stilgestaan. Luuk voelt de zaal goed aan en mixt moeiteloos moderne nummers met nummers uit eerdere decennia. En ook het videoscherm voegt toe: we hebben meermaals gehoord dat mensen hebben genoten van de videoclips die werden afgespeeld. Daarnaast bood het scherm de gelegenheid om 's avonds alvast wat foto's van de ceremonie te laten zien bij binnenkomst. Kortom: Wij kunnen iedereen de TOP drive in show aanbevelen!
Op onze bruiloft heeft Luuk ons allen van een geweldige light show en geluid voorzien. Voor iedereen wel wat, hij wist de mensen op de dansvloer te houden, van jong tot oud. Geluidsniveau was top, we konden op een normale manier met elkaar praten zonder flinke stem verheffing. Een aanrader! Een DJ die muziek draait die de mensen aan spreekt, en niet die hij zelf graag wil horen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid