facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TOP Caravans

Info

TOP Caravans

Geschiedenis

TOP Caravans in Hollandscheveld ( in het dorp ) heeft een steeds wisselende voorraad van plm. 50 stuks nette jonge, gebruikte tourcaravans.
Alle caravans die ons bedrijf verlaten, krijgen gratis een complete inspectiebeurt, en een vol jaar garantie(caravans boven € 4500 ) U betaalt bij ons GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !!!

Wij zijn geen dealer van een bepaalt merk, bij ons vindt u dan ook de meest uiteenlopende merken zoals : Hobby, Dethleffs, Burstner, Fendt, Adria, Home-Car, Chateau, Wilk, Kip, Eriba, LMC, Eifelland, Knaus, Beyerland en Delta enz enz.

Neem een kijkje op WWW.TOPCARAVANS.NL voor compleet overzicht van ons actuele aanbod en van onze openingstijden. Buiten onze openingstijden is bezoek op afspraak uiteraard ook mogelijk.

Inruil van alle merken, en zonder inruil altijd een aantrekkelijke korting.




"TOP Caravans is een kleinschalig caravanbedrijf die alleen op afspraak geopend is. De caravans worden afgeleverd met een totaal onderhoudsbeurt, goede banden en we geven garantie op uw aanschaf."
Adres: Thijs Thalenstraat 2, 7913 ZX Hollandscheveld
Stad: Hollandscheveld
Route: Thijs Thalenstraat 2
Postcode: 7913 ZX



op zoek naar gerelateerd: Knobben Caravans, Reinders caravans, Caravan kopen Zwolle, Caravan Marum Miedema, Www holland caravans nl voor meer informatie, TOP stacaravans, Caravans Kampen, Campers Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Tussen de Wieken Camping Tussen de Wieken 3 km Geweldige en leuke sociale gezins camping.altijd naar onze zin de kok ook zeer goed.E...
Groepsaccommodatie Nieuw Moscou Groepsaccommodatie Nieuw Moscou 4 km Appartement 9: erg ruim, airco, compleet ingericht keukenblok, en ook nog brandschoon...
De Boerenhoeve De Boerenhoeve 5 km je kan er lekker slapen
Recensies
Hele mooie, goede en complete caravans. Top service ook; accu ging 1ste week kapot, 1 telefoontje en we kregen meteen een nieuwe toegestuurd! Ze maken hun naam waar!
Wij hebben een TOP caravan gekocht bij Henk! Met een ervaring van totaal 6 weken vakanties kunnen we stellen dat de geleverde caravan aan alle verwachting voldoet en dat de SERVICE met hoofdletters geschreven moet worden. Een eerlijke zakenman die wij zelden hebben meegemaakt.
Henk Okken is een ondernemer waar je goed zaken mee kunt doen. Hij geeftt een goede prijs voor je caravan. Komt afspraken na, reageert snel en betaald gelijk. Is attent en gaat op een fijne persoonlijke manier met zijn klanten om. Hij doet de naam TOPcaravans alle eer aan!
Vanaf eerste contact tot uiteindelijk afleveren van een door ons gekochte caravan een positief beeld. Top Henk geeft ruimte, is niet opdringerig, geeft goede adviezen en komt afspraken na. Gewoon goed. Toevoeging per 06-08-2021: Inmiddels een jaar verder. Er waren een paar kleine dingetjes en ik zocht daarom contact voor een afspraak met de werkplaats. Gewoon zaken die wat mij betreft onder regulier onderhoud vallen. Henk loste het kostenloos op. Dat had niet gehoeven, maar het bevestigde mijn eerdere ervaring. 10 sterren!
We hebben 3 jaar geleden een Knaus 420 QD bij Top caravans gekocht en waren toen en zijn nu nog steeds erg tevreden over dit bedrijf. Perfect afgeleverd, keurig schoon en een nette prijs. Een betrouwbaar adres en ook prettige mensen om zaken mee te doen.
Leuke kleine zaak gericht op kwaliteit en service, voor 2e hands en nieuwe caravans. Aardige mensen die je rustig laten kijken en niet pushen, maar je wel kunnen begeleiden om een verstandige keuze te maken.
Bijzonder aardige mensen, in 2016 een Kip caravan bij dit bedrijf gekocht. Het bedrijf werkt met nettoprijzen dus inclusief afleverkosten e.d. Een extra bagage luik, voor de aflevering geplaatst zonder meerkosten. In de garantieperiode worden de zaken waar je in het gebruik tegen aanloopt alsnog verholpen.
Prettig zaken kunnen doen bij Top Caravans wij komen terug
Hele vriendelijke mensen altijd prima service. En voor ieders wel wat .Ook altijd een kopje koffie.echt een aanrader .Topcaravans!!!
Ga gerust met dit bedrijf in zee prima zaak Ze komen garanties en afspraken na TOP. Ook de koffie is er prima aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid