facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ToonWorkz

ToonWorkz

Info

ToonWorkz VOF - Studio voor Illustraties, Cartoons en Animaties

Geschiedenis

ToonWorkz is gespecialiseerd in het vervaardigen van animaties, illustraties, Info(motion)graphics, interactieve websites en artwork met een cartooneske uitstraling. ToonWorkz bestaat uit John Post en Derk-Jan Rouwenhorst.



"Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is de filosofie van ToonWorkz, studio voor Illustraties, Animaties, Films, Infographics, Explanimations en Websites. Wij zijn creatief, flexibel, allround en superspecialisten tegelijk. Wij leveren het beeld bij uw verhaal, zowel in illustratie, film of als animatie."
Adres: IJsselkade 7, 7201HB Zutphen
Telefoonnummer: 06 12 41 21 11 of 06 23 55 09 29
Stad: Zutphen
Route: IJsselkade 7
Postcode: 7201HB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Comencis - Full Service Reclamebureau Comencis - Full Service Reclamebureau 4 km Goede hulp op afstand, zelf als je geen klant bent! Top!
Ballorig Sittard Ballorig Sittard 130 km De kinderen hebben het leuk 2 en 4 jaar. Binnen is het wel redelijk warm. Vanaf 20 gr...
Recensies
Creativiteit ten top! Zeker aan te bevelen!
Grafische profs op hoog niveau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid