facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toomler

Toomler

Info

Toomler is het thuishonk van de Comedytraincomedians

Geschiedenis

Comedyclub Toomler in Amsterdam is al meer dan 20 jaar het thuishonk van Comedytrain, hét keurmerk voor stand-upcomedy in Nederland.
In Toomler hebben we elke donderdag t/m zaterdag professionele Comedytrainshows. Een show van dit comedycollectief is altijd een verrassingspakket: je weet van tevoren niet wie er precies komen optreden, maar het is altijd een exquise selectie uit de grootste talenten van Nederland.
Ben je in een meer experimentele bui, kom dan op dinsdag naar het open podium, waar je voor een zacht prijsje waaghalzen voor het eerst van hun leven kunt zien stand-uppen. Ook vindt het succesvolle Echt Gebeurd bij ons plaats, hebben we een stand-up show om middernacht op zaterdag, een maandelijkse PubQuiz en halen we de beste comedians naar Amsterdam voor onze internationale programmering.
Check www.toomler.nl voor de complete agenda en kaartverkoop.



"Toomler is de comedyclub van de comedians van Comedytrain. Je weet niet wie er komen optreden maar je bent in goede handen want ze zijn allemaal lid van het toonaangevende collectief."
Adres: Breitnerstraat 2 , Amsterdam 1077 BL, NL
Telefoonnummer: 020 670 7400
ln.relmoot@negnirevreser
Stad: Amsterdam
Route: Breitnerstraat 2
Postcode: 1077 BL


Openingstijden

Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 18:00-23:00
Vrijdag: 18:00-23:00
Zaterdag: 18:00-01:00
Zondag: 18:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: toomler menu, toomler artiesten, toomler parkeren, toomler openingstijden, toomler programma, toomler pubquiz, toomler tickets, toomler english
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Verhulst Cafe Verhulst 343 meter Het eten was erg goed. Ik heb risotto met gamba's gegeten. De portie was voor grote e...
Muziekschool Amsterdam Muziekschool Amsterdam 529 meter Muziekschool Amsterdam is de plek in Amsterdam om je muzikale talent te ontwikkelen.
Lusthof Lusthof 642 meter Prima plek voor een smakelijke maaltijd voordat je naar hef concertgebouw gaat. Vrien...
Martinot Martinot 702 meter Most friendly staff in Amsterdam, amazing food. My personal favourites are the the pi...
Le Garage Le Garage 752 meter Het sfeervolle en flamboyante decor met tal van amusante Franse deuntjes op de achter...
Vondelpark Openluchttheater Vondelpark Openluchttheater 796 meter Dit programma moet altijd op het oog gehouden worden, super!!
Café Water Café Water 937 meter
Café Cees Café Cees 1 km Heerlijk gegeten. Ceviche met roodbaars en avocado mayonaise, vis van de daggriet / o...
Tennisclub Kattenlaan Tennisclub Kattenlaan 1 km Vriendelijk personeel, behulpzaam, sfeervol.
Lucia Marthas Lucia Marthas 1 km Ons dochtertje is een jaar naar deze dansschool gegaan. Dit zou dé dansschool van Ams...
Vondelbunker Vondelbunker 1 km Wat een geweldige plek met live bands!!!
Restaurant Zuid Restaurant Zuid 1 km ZUID is open! Het nieuwe restaurant van Michiel van der Eerde, samen met het team ach...
Café Hermes Café Hermes 1 km tegek cafe wat een toptop gezellig. bier en koffie wat lekker..en dan die kat Xam..zo...
Café BOS Café BOS 1 km Nog eVen lekker de voorraad leegtanken met HP.
Café Fonk Café Fonk 1 km Meerdere, leuke avonden gehad. Echt een geniaal geheim van Amsterdam.
Café Parck Café Parck 1 km Gezellige bar en leuk dat je kan tafeltennissen. Er zijn twee tafeltennis tafels en o...
Recensies
Sinds lange tijd weer Toomler aangedaan. Een hele fijne avond gehad met leuke en diverse comedians. De MC ook niet te vergeten, die kon er ook wat van. Fijn ontvangst bij binnenkomst. Gezellig en knus zitten in een sfeervol geheel. Wc's zijn prima. In de zaal kan je zien of er wc's beschikbaar zijn. Drank wordt snel uitgeserveerd door het vriendelijke personeel. Hier kom ik zeker terug.
Heerlijke en gezellige avond gehad bij Toomler. Fijn personeel een leuk opgezet programma. Comedians waren niet allemaal even sterk. Extra leuk was verrassingsoptreden van Jan Jaap van der Wal.
De dinerkosten van andere bezoekers voor mijn rekening gekregen na een avondje Toomler. Ter plekke is mij excuses geboden en verzocht mijn gegevens achter te laten zodat het teveel betaalde bedrag z.s.m. teruggestort zou worden. Prima. Helaas ben ik inmiddels al weken aan het mailen om mijn geld terug te krijgen, geld nog steeds niet terug en 0 reactie. Heel slecht. Zo'n onklantvriendelijk gebrek aan afhandeling maakt het een dure grap. -------- Update: opgelost. Dag na plaatsing google-review alsnog het teveel betaalde bedrag terug ontvangen. Beoordeling verhoogd!
Gezellige cafe met goede comedy optredens! Toilet aanwezig. Parkeren kan bij het Hilton hotel. Dineren is mogelijk, maar met een zeer beperkte keuze aan eten: 3 soorten hamburgers. Het duurde ook erg lang 1 uur voordat we ons eten hadden.
Heerlijke avond gehad met open podium. Begonnen met een flesje bubbels gevolg door heerlijke burgers. Attent personeel, leuke Bob die avond aan elkaar praatte. Met vrouw, kids en aanhang een hele leuke avond gehad. Wij komen zeker nog een keer terug.
Leuke avond gehad! Verschillende comedians voorbij zien komen die ik nog niet kende maar die ik stuk voor stuk goed vond. Hangt een hele gemoedelijke sfeer, lekker lachen met een hapje en een biertje. Ik kom hier zeker terug :
Over het algemeen een geweldige avond. De hamburgers waren een stuk minder, droog en smaakloos.
Eten was goed, bediening vriendelijk. De show, 4 x standup comedian, helemaal top.
Altijd een heerlijke avond uit. Een unieke ervaring bij comedyclub Toomler.
Wat een fantastische plek om de bekende comedians en opkomende talenten te zien in een kleinere setting.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Toomler met het openbaar vervoer


Amsterdam, Emmastraat 280 meter
2
Amsterdam, Emmastraat 280 meter
347
357
397
N47
N57
N97
Amsterdam, Emmastraat 280 meter
2
Amsterdam, Emmastraat 290 meter
347
357
397
N47
N57
N97
Amsterdam, Gerrit v.d. Veenstraat 370 meter
612

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid