facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tonnie's Campong

"SVR Camping de Boschtuin is een rustige natuurlijke camping met 25 plaatsen voor tenten, caravans en campers."
Adres: Budel
Telefoonnummer: 0495-431222
Stad: Budel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Svr Camping De Hoef Budel Svr Camping De Hoef Budel 2 km Gezellige kleine camping heel veel ruimte met erg vriendelijke eigenaars.
Recensies
Wat een rust hier. Alles wat wij zoeken is hier aanwezig. Schoon toiletgebouw. Ruime plekken en alles ziet er netjes uit. Honden zijn welkom. En aardige eigenaren. Ik kan eigenlijk geen minpunten vinden. Speeltuin: Niet aanwezig Toiletten: Zeer schoon Geschiktheid voor honden: Je kunt buiten de camping de hond uitlaten. Maar er is ook een klein uitlaatveldje. Zelfs hangen er zakjes.
Sympathieke, enthousiaste uitbaters. Compacte, maar nette sanitaire installatie. Zeer rustige ligging met mooie vergezichten afh van je plekje natuurlijk. Dichtbij centrum Budel en toch zo weer met de fiets de bossen in of de grens over naar Hamont. Wij zijn fan!
Fijne camping met hele aardige eigenaren. Nieuw en schoon sanitair.
Rustige mooie camping. Gezellig gehad met de gasten. Startende camping.
Fijne camping dicht bij Budel, erg schone sanitair ik zeg 5 sterren, heerlijk rustig Geschiktheid voor honden: Onze hondjes vonden het prachtig op deze camping
Heerlijk rustige mooie camping. Vriendelijke eigenaar. Sanitair netjes schoon. Mooie ruime plekken.
Hele goede camping. Wij waren er voor Bospop. Aan te raden voor mensen die even lekker willen uitrusten. Mooie uitzichten over de akkers. Vriendelijke eigenaren die je thuis laten voelen. Goede voorzieningen. Als ik echt een minpuntje moest noemen. Wat grotere doucheruimtes zouden wel fijn zijn.
Fijne rustige camping met zeer ruime plaatsen. Heel vriendelijke mensen die super gemotiveerd zijn. Gloednieuw toiletgebouw en heel erg schoon. Wij zijn en blijven van de partij. Het is een genot na een week werken naar Budel te fietsen om lekker op de camping uit te rusten.
Leuke rustige camping met ruime plaatsen. De nieuwe eigenaar doet er alles aan om er wat moois van te maken. Laat zich door wat tegenslag niet uit het lood slaan. We hebben hier heerlijk gestaan en genoten. Heel veel succes we komen zeker eens kijken naar het eind resultaat
Rustige,mooie kleine camping,van vriendelijke en gastvrije eigenaren. Gelukkig geen "druk gedoe" maar heerlijk rustig. We gaan hier zeker nog eens terug! José,dankjewel! Geschiktheid voor honden: De hond mag mee,mits aangelijnd natuurlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid