facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tonkanees schatjes 'van Zuylenhove'

Tonkanees schatjes 'van Zuylenhove'

Info

Op deze page alles over onze Tonkanees katten en kittens (want m'n vrienden worden #!? van alle katten posts;)) Blue, brown /natural, cinnamon, lilac, tabby. mink, solid, point Tonkinese ♡

https://www.youtube.com/channel/UCGqlI_BI-R1ZyAq-CUyKIeg

Geschiedenis

Piep. Nee, geen muisje. Wij zijn piep piep klein. Tonkanees cattery "van Zuylenhove". Piep piep kleine cattery, grote uit de hand gelopen hobby.
Wat een mooie hobby ook, spelen en knuffelen! Heel ontspannende en gezellige toevoeging in ons drukke leventje. Onze pretty kitty's liggen uiteraard gewoon bij ons op de bank tussen ons en onze 3 kindjes.

Wij zijn er heel trots op om oa in het bezit te zijn van een 5e generatie tonkanees schattekind. In 2018 verwachten wij onze eigen dekkater.

Aangesloten bij
- de Werkgroep Tonkanees Nederland,
- Neocat en de
- Neocat Burmezen (en Tonkanezen!) club.

Wij fokken met stamboom katjes zodat we weten dat ze raszuiver zijn en zodat fokken niet geen gokken is, maar weten. De aanduiding van ras naam is dan geen indicatie of beschrijving van het uiterlijk maar een zekerheid. Want van kat zonder stamboom weet je nooit zeker wat er precies allemaal achter zit en van welke kwaliteit. Lees: gezondheid!

Om een kitten met een stamboom te kunnen fokken moet je geregistreerd zijn bij een vereniging. Daar registreer je een 'Cattery naam'. (Deze naam zie je terug op de stamboom van het kitten.)
Een 'Cattery' hebben, zegt niets over omvang.
Om stambomen te kunnen krijgen van een vereniging moet een 'fokker' aan regels een aantal voldoen. Zo zijn, afhankelijk van het ras, speciale testen verplicht om erfelijke en overdraagbare ziekten bij poes en kater uit te sluiten. Goede zaak dus!
Ook leggen verenigingen het aantal nestjes wat een poes mag krijgen aan banden! Goed voor de katten, vinden wij. In tegenstelling tot bijvoorbeeld 'marktplaats' waar je geen idee hebt of een poes niet wordt uitgebuit en maar de vraag is of, en zo ja welke maatregelen zijn genomen om gezondheid te garanderen en of testen wel recent genoeg zijn. Een goede fokker zal altijd recente test bewijzen in laten zien.
Echte garantie heb je natuurlijk nooit op een levend wezen. Maar fokken met dieren met erfelijke of overdraagbare ziektes is natuurlijk een zeer kwalijke zaak. Niet testen is dus gokken. Wij houden niet van gokken. Als fokker heb je immers een grote verantwoordelijk naar kittens en eigenaren.
Ook kan je middels een stamboom aantonen dat er geen sprake is van inteelt, al kijkt een goede fokker altijd verder terug dan de paar generaties die daarop staan!
Ook weet je door stamboom van alles over 'raszuiverheid' maar ook over 'het voldoen aan 'de ras standaard', en dat gaat zowel over uiterlijk als karakter. Want op stambomen worden de show resultaten van de voorouders genoteerd.

De Tonkanees kent veel verschillende verschijningsvormen
Kleuren :
- Seal of ook Natural (de meest donkere kleur)
- Champagne (bij Thai / Siamezen noem je deze kleur Chocolate)
- Blue
- Platinum (bij Thai / Siamezen noem je deze kleur Lilac)
- Cinnamon
- Fawn

Patronen:
Solid - ("Burmees uitdrukking" van kleur),
Mink - (een gemeleerd "Burmees / Siamees uitdrukking" van kleur)
Point - ("Siamees uitdrukking" van kleur),

DAARBIJ Tabby (vele typen, oa mackarel, spotted, ticked)

Adres: Belle van Zuylenhove 225, 2726DM Zoetermeer
Telefoonnummer: (0031) (0)6 2429 4249
Stad: Zoetermeer
Route: Belle van Zuylenhove 225
Postcode: 2726DM



op zoek naar gerelateerd: Tonkanees cattery van Zuylenhove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Freek Freek 599 meter shih tzu
Creastudio Nancy Creastudio Nancy 601 meter Handgemaakte kaarten en inspiratie met wat je met papier kunt doen!
Smugglers kitchen Smugglers kitchen 3 km De zelfgemaakte grillworst is niet normaal zo lekker.
Vakgroep Glas Vakgroep Glas 3 km De Vakgroep Glas van Bouwend Nederland maakt zich sterk voor de collectieve belangen ...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tonkanees schatjes 'van Zuylenhove' met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Buytenwegh 220 meter
3
Zoetermeer, Buytenwegh 240 meter
3
Zoetermeer, Centrum West Uitstaphalte 460 meter
170
Zoetermeer, Binnenpark 470 meter
400
Zoetermeer, Centrum West 480 meter
165
30
400
455
70
71

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid