facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tong Ah

Adres: Panweg 118, 3705 GG Zeist
Telefoonnummer: 030-6931492
Stad: Zeist
Route: Panweg 118
Postcode: 3705 GG


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Beste Chinees Zeist, An-Tong Zeist menukaart, Panweg 118 Zeist, Chinees Zeist kerckebosch, Sushi San, Restaurant Zeist, Aziatisch restaurant Zeist, An Tong Zeist telefoonnummer
Recensies
Vandaag voor het eerst sinds het begin van de Coronacrisis weer eens afgehaald en ik was aangenaam verrast door het slimme en veilige afhaalbeleid! Een nieuwe balie dichtbij de deur, maar een klant tegelijk binnen bij de balie en je krijgt een SMSje als je eten klaar staat, zodat je weet wanneer je naar binnen moet. Klasse! En het eten was als vanouds. Een beetje alsof ik na maanden echt weer thuis kwam :.
Wij halen hier af en toe eten, het is niet de goedkoopste, maar wij vonden het altijd wel erg goed. Laatste keer viel het helaas enorm tegen. Al het vlees was taai en droog. Het kindermenu was vreselijk. 5.40€ voor een bak slappe patat en een taaie frikandel. Bij een goede snackbar betaal je er nog geen 4€ voor. Hopelijk was de kok op vakantie, anders gaan wij op zoek naar een ander.
Prima eten en vriendelijk personeel. Maar het drinken klopt niet. Ik had fanta besteld. Waarschijnlijk wordt dit verdund met water of is het een zeer slecht b merk maar er zat totaal geen prik en smaak aan. Ik gaf dit direct aan en kreeg zonder probleem een nieuwe. Met net ietsje meer prik. Daarna maar gewoon water besteld.
Het eten was oud, opnieuw opgewarmd, misschien meerdere keren opnieuw opgewarmd. De saus is goedkoop en duidelijk ingekocht. Een van de mensen waarmee ik was is hierna ziek geworden. Later online nazoeken blijkt het restaurant tweemaal boetes te hebben gekregen van de NVWA voor overtredingen van hygiëne voorschriften. Schande. De eigenaar vindt uw en mijn veiligheid kennelijk ondergeschikt aan zijn winstbejag. Hier kom ik nooit meer.
Slechste chinees restaurant van de omgeving rij even een paar minuten door naar een goede en omzeil deze tent. Aanvulling paar dagen slecht in bed gelegen door het eten. Vertelde het aan een kennis. Hij vertelde mij dat het daar zo slecht is dat de ratten er rond lopen. Voor mij was dit de eerste en laatste keer hier.
Ernstig teleurgesteld! Herinnerde mij een prachtig uitgebreide zeetong schotel ! Dat was wel een paar jaar geleden , toen wij hier zeker eens in de maand kwamen eten!! Wat krijg ik, een klein sullig stuk tong met een zielig bakje ossenhaas in saus! Had in een snackbar niet misstaan, maar hier.......voor 29 euro! Armoe..............
Een leuk en betaalbaar menu. Sinds zou ik graag wat meer verschillende dingen bestellen voor het uitproberen, maar dat zijn de porties en beetje te groot voor. Bijzonder lekker vindt ik de vegetarische mihoen. Gelukkig makkelijk parkeren en eenvoudig te bereiken.
Wil je chinees eten en snelle service, dan zit je hier voor het snelle prima. De kwaliteit van het eten heeft wél ingeleverd door het tempo. De laatste tijd rij ik liever iets verder naar n geweldig chineesje vlakbij, je moet wél fff Zeist inrijden. Zonde dat dit, zeer gunstig gelegen restaurant, niet meer aandacht aan de kwaliteit besteed! Prijzen zijn erg redelijk.
Het eten is goed maar niet bijzonder. De loempia die ik had besteld was niet zo heel knapperig zeg maar "veel te vet". Prijs/kwaliteit verhouding is wel ok.
We halen bij Tong Ha altijd onze Chinees maaltijden af na telefonische bestelling. Gaat altijd prima. Op tijd klaar, prijs klopt altijd met prijslijst. Goede kwaliteit en de beste kwaliteit prijs verhouding in Zeist en Bilthoven. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid