facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tonen Automotive BV

Tonen Automotive BV

Info

Tonen Automotive heeft zich na ruim 20 jaar ervaring in de automotivebranche, gespecialiseerd in het importeren van occasions voor echte auto liefhebbers.

Geschiedenis

Tonen Automotive heeft zich na ruim 20 jaar ervaring in de automotivebranche, gespecialiseerd in het importeren van de beste Volvo's uit met name Duitsland. Tonen Automotive heeft er een sport van gemaakt om alleen de pareltjes onder de Volvo's voor u op te zoeken en in te kopen. Wij kopen veelal rechtstreeks bij particuliere eigenaren in binnen en buitenland. Mochten wij onverhoopt niet hebben staan wat u zoekt, gaan wij graag geheel vrijblijvend voor u op zoek. Wij garanderen de kilometerstand en verkopen alleen schadevrije auto's incl. onderhoudshistorie! Wij adverteren tegen aantrekkelijke prijzen en berekenen nooit afleveringskosten. Onze auto's worden alleen afgeleverd als ze aan onze hoge kwaliteitsnorm voldoen. Het inruilen van uw huidige auto behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden en garantie is bespreekbaar. Omdat wij graag alle tijd willen nemen voor uw bezoek, verzoeken wij u vooraf een telefonische afspraak te maken.

Belt u gerust voor vrijblijvende informatie, een kennismaking of een afspraak voor een bezichtiging. Ook s'avonds of in het weekend staan wij u graag te woord.
Met vriendelijke groet,
Tonen Automotive
Niels Tonen

Adres: 'T Holland 25, 6921GX Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316700210
Stad: Duiven
Route: 'T Holland 25
Postcode: 6921GX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Driveteq Cardanas Service Driveteq Cardanas Service 181 meter Goed en kundig bedrijf. Ben er nu twee keer geweest met een oldtimer as en werd steed...
Arendse Auto's Arendse Auto's 232 meter Arendse is de onbetwiste Kappa tovenaar, klanten tot over de landsgrenzen weten zijn ...
Dionhpt Saab tuning Dionhpt Saab tuning 2 km Alles omtrent het tunen, optimaliseren en aanpassen van onze geliefde Saab! U kunt bi...
Zijm Volkswagen Bedrijfswagens Duiven en Nijmegen Zijm Volkswagen Bedrijfswagens Duiven en Nij... 3 km Auto verkopen kunnen ze wel maar onderhouden niet. Moest voor een beurt 3 maanden wac...
GOmotive Automotive Training & Support BV GOmotive Automotive Training & Support BV 3 km GOmotive geeft gerichte moderne opleidingen en trainingen aan truckmonteurs.
Hakkers Autoschade Hakkers Autoschade 3 km Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf, Ik ben er fijn en vriendelijk geholpen, mn...
All Autoparts All Autoparts 3 km Ordered something for pick up, website didnt give me an estimated time for when to pi...
MAN Nederland Dealer BV - Duiven MAN Nederland Dealer BV - Duiven 4 km Kan wel wat vriendelijker vooral diegene waar je een afspraak moet maken. Personeel i...
Recensies
Door de geweldige en persoonlijke hulp, het eerlijke advies en alle moeite die Tonen Automotive ons geboden heeft hebben wij onze gewenste auto gevonden. We hebben hen een zoek opdracht gegeven voor onze droom auto en bij Tonen Automotive is alle moeite gedaan om deze auto voor ons te vinden. En dan bedoel ik ook echt ALLE moeite! Zij hebben heel veel tijd gestoken in het vinden van de juiste auto. Ze zijn zelf niet snel tevreden, ze zoeken eerst alles uit over een gevonden auto voordat ze deze importeren. En bij de minste twijfel kochten zij de auto niet en zochten ze door. Totdat ze echt DE auto voor ons gevonden hadden. Ondanks dat het daardoor enkele dagen langer duurde wellicht, gaf het ons alle vertrouwen dat de geimporteerde auto dan ook volledig aan onze wensen voldeed. En tussentijds werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de status. Dat is natuurlijk heel prettig omdat je dan merkt dat ze dagelijks met onze zoekopdracht in de weer zijn. Bij het zien van de uitendelijk gevonden auto bleek deze onze wensen te overtreffen. En dat alles voor een hele nette en vooral scherpe prijs. We gaan er natuurlijk vanuit deze auto de komende jaren te kunnen blijven rijden, maar wanneer wij een nieuwe auto nodig hebben, gaan wij zeer zeker terug naar Tonen Automotive. Niels nogmaals heel veel dank voor alle hulp en de fantastiche service!!!
Na een intensieve speurtocht op internet naar een nieuw modelletje Volvo had ik een lijstje gemaakt met verkopers om af te gaan. De eerste was een bezoek aan Tonen Automotive. Daar aangekomen stond er zo’n bloedmooie XC90 die er na 3,5 jaar nog uitzag alsof hij net uit de showroom was gereden. Na een plezierig gesprek met Niels en een kop koffie was de deal snel gemaakt. Nog een setje winterbanden erbij die Niels nog had liggen voor de wintersport. Deze bleken later geen bandenspanningssensoren te hebben die dit model nog net nodig had. Niels heeft dit keurig opgelost. Nu alweer bijna 5.000 km verder ben ik nog steeds erg tevreden over de auto en kijk met een goed gevoel terug op de uitstekende service en plezierige communicatie met Tonen Automotive. Top bedrijf!
Begin november ‘19 een mooie uit Duitsland ingevoerde Audi Q3 mogen aankopen bij Tonen Automotive/Duiven. Bij een ongeplande bezichtiging van de auto meteen een persoonlijke benadering door Ronald Brugman die mijn auto meteen herkende van mijn via mail verstuurde foto’s. Als vrouw, op zoek naar nieuwe auto, serieus genomen door Ronald. Na een mooi inruilvoorstel kon ik na een week de auto ophalen. Alles netjes afgewikkeld met RDW en nieuw kenteken. Op advies een welkomstcheck bij de dichtstbijzijnde Audi garage laten doen. Hieruit blijkt dat ik een goede aankoop heb gedaan. De persoonlijke benadering van Ronald gaf mij het vertrouwen dat ik een goede keuze zou maken. Een volgende auto zou ik zeker weer aankopen via Tonen Automotive.
Wat een fijne service van Niels Tonen! Nadat een kort belletje zijn we welkom op een tijdstip dat hij alle tijd voor ons heeft, en de deal voor onze werkelijk prachtige Morgan is snel gesloten. De belofte van Niels om de auto in perfecte staat af te leveren maakt hij meer dan waar, binnen een week staat deze klaar, alle onderdelen zijn nagelopen en hoewel nog niet nodig, vervangt hij zonder extra kosten een aantal kostbare onderdelen. Zelfs bij het op de autotransporter zetten van de Morgan zet Niels alle zeilen bij om ervoor te zorgen dat de auto goed vast staat. We kunnen Tonen Automotive met de grandioze service alleen maar van harte aanbevelen!
Inmiddels voor de tweede maal een prachtige Volvo bij Niels en Ronald gekocht. Ditmaal een XC60. Niels en Ronald hebben net zo lang gezocht totdat zij de auto hadden gevonden die aan al mijn wensen voldeed. Klantbelang en klanttevredenheid staan hoog bij hen in het vaandel. Dat bleek ook toen er kort na aflevering een probleem met de EGR-klep was. Dit werd vakkundig en naar volle tevredenheid opgelost. Wanneer ik weer toe ben aan een andere auto, is er voor mij maar één adres: Tonen Automotive!
Enkele weken geleden een prachtige Audi A5 Cabriolet bij Tonen Automotive gekocht. Uiterst professioneel met goede prijzen en inruilwaarde, fijne communicatie en een snelle aflevering. Wij zijn er ontzettend blij mee, nogmaals bedankt en tot een volgende keer!
Vlak voor kerst besloten elektrisch te gaan rijden. Op basis van de leuke uitvoering, het bouwjaar en de KM stand bij Tonen Automotive in Duiven terechtgekomen voor een BMW I3. Na telefonisch contact op zaterdag middag heeft Niels de showroom voor ons opengedaan en uitgebreid de auto laten zien. Erg prettig gesprek en hebben meteen een proefrit gemaakt. Na aankoop prima overdracht van de auto, namen Niels en Ronald echt de tijd voor. Hadden de primeur de eerste elektrische auto van Tonen Automotive te kopen, hoop dat er nog vele zullen volgen! Hartelijk dank!
Nooit bij Tonen Automotive B.V. , het Holland 25 in Duiven een auto kopen !!!!!! Dat is mijn advies na aankoop van onze Volvo xc90 meteen na een week grote problemen !!!! Airbaglampje ging branden, radio hield ermee op, alarm gaat s’nachts spontaan af waardoor je smorgens met een lege accu staat. Parkeersensoren werken niet meer en ga zo maar door !!! Uiteraard contact opgenomen maar meneer Tonen himself snapte niet waarom ik ontzet was en weigerde nog met mij verder te praten en wilde mijn “stem” nooit meer horen !!!! Verder mocht de auto langs gebracht worden maar mochten er kosten gemaakt worden tsja dan moesten wij die toch echt zelf betalen !!! Schandalig !!!! Aflevering was ook barslecht totaal niet wat je mag verwachten van een garage. We hadden net zo goed particulier kunnen kopen dus... Ik hoop hiermee de ellende die wij hebben met onze “nieuwe”auto anderen te besparen, dus wees gewaarschuwd om zaken te doen met deze Niels !!! ——— De reactie van de eigenaar geeft al aan dat hij weinig respect voor privacy heeft.. Daarbij komt dat het niet gaat om kleine storingen maar om zeer grote storing in de driver door module, nog steeds geen radio en dus ook geen parkeersensoren hebben en er brandt inmiddels een motorstoringslampje waarmee geadviseerd is niet meer verder te rijden inmiddels auto al weer twee weken kwijt en honderden euro’s verder en hou mijn hart vast wat voor reparatie kosten hier verder nog uit gaan komen... Als ik deze review gelezen had van een ander persoon was deze ellende mij WEL bespaart gebleven omdat ik dan nooit naar Tonen in Duiven was gereden om een auto te kopen!!
Niels Tonen heb ik leren kennen als een prettige "No Nonsense" vent die zakenkundig en betrouwbaar zijn werk doet. Inmiddels een klein jaar geleden heeft hij voor mij een Range Rover Youngtimer uit Zwitserland opgehaald en aan mij afgeleverd. Transparant en helder in zijn communicatie is de auto aangekocht, opgehaald, geïmporteerd en in Nederland gekeurd en gepoetst afgeleverd. Een prettig en vlekkeloos proces van A tot Z. Een volgende auto graag weer via Tonen Automotive!
Bij Tonen Automotive mijn nieuwe zakelijke auto gekocht, nadat ik van een vriend hoorde dat Niels alleen maar voor het beste gaat. En dat klopt, ben erg blij met mijn Volvo XC90.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid