facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toneelgroep De Kern

Toneelgroep De Kern

Info

De Kern is een toegewijde groep toneelspelers. We spelen familievoorstellingen in het openluchttheater van Handel. Dit doen we al ruim 50 jaar!



"Toneelgroep De Kern is vooral bekend vanwege haar jaarlijkse familievoorstellingen in het Handelse natuurtheater, één van de mooiste buitentheaters in Noord-Brabant. Met een adembenemend decor, prachtige kostuums, zang en dans, humor en indrukwekkend toneelspel zorgen we voor een unieke theaterbeleving. Je raakt nog lang niet uitgesproken!"
Adres: Pastoor Castelijnsstraat, ingang naast Hotel Handelia, 5423 SM Handel, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Handel
Route: Pastoor Castelijnsstraat, ingang naast Hotel Handelia
Postcode: 5423 SM



op zoek naar gerelateerd: Theatergroep Uden, Toneel Mariahout, Toneel Gemert, De Kleine Kern
Recensies
Beide lichtvoorstellingen gezien. Helaas zaterdag met flink wat regen, maar iedereen bleef gewoon zitten. De spelers waren en bleven goed gemotiveerd met prima spel en het decor zag er wederom prachtig uit. De aanlichting creëert toch elke keer weer een betoverende sfeer. Ga zo door, op naar het nieuwe seizoen, maar eerst allemaal fijne vakantie gewenst!!
Als "sponsor" van de twee kanonnen, hebben wij echt genoten van de voorstelling. Een prachtig decor goede verlichting en goed verstaanbaar geluid. Top, top. Wat een mooie lokatie, met alles erop en eraan. Als buren Deurne nog nooit hier geweest. Voor onze Stichting fijn de de kanonnen toch nog nuttig zijn gebruikt. Zeker tot een volgende keer. B.v.Kessel
Prachtige voorstelling! Wat een talent. We hebben genoten en waren blij met de poncho zondagmiddag!
Prachtige voorstelling! Heerlijk gelachen, leuke muziek en prachtig decor! Op de kleinste details in kostuums en decor wordt gelet. Alle bezoekers kregen een poncho aangereikt toen het begon te regenen. Dat zou voldoende geweest zijn, maar een flinke onweersbui barste los. De vrijwilligers begeleiden de bezoekers naar schuilplekjes en na de plensbui ging de voorstelling gewoon weer door. Hulde aan alle toneelspelers en vrijwilligers die de voorstelling toch hebben doorgezet ondanks het slechte weer. Het bijzondere sfeertje tijdens de laatste regenbui tijdens het einde van de voorstelling was heel speciaal. Wij hebben wederom genoten van het toneel in jullie prachtige buitentheater. Dank!
Zoals elk jaar ook dit jaar weer genoten van de voorstelling van Toneelgroep De Kern. Lekker veel humor, voor jong en ouder, mooie liedjes en zang, goede livemuziek van de huisband die elk jaar een nieuwe, bij het stuk passende, naam krijgt. Top! Heel leuk om te zien wat een dorp als Handel met hulp van betrokkenen uit de directe omgeving rondom het dorp in zijn mars heeft. En een schitterende locatie natuurlijk, midden in de bossen. Eigenlijk zonde dat de locatie maar eens in het jaar gebruikt wordt :-
Het was weer een fantastische voorstelling ondanks de regen hebben we genoten van alle facetten van het toneel . Er is goed gespeeld, prachtig decor, we gaan gewoon nog een tweede keer genieten en ook volgend jaar hopen we er weer bij te zijn. Complimenten aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.
De Zere Neus een erg leuke voorstelling zeer goed gespeeld door de acteurs. Mooie verlichting en decor en zeer vakkundig ondersteund door het orkest. Zeker zeer de moeite waard! Er was af en toe regen maar dat kon de pret niet drukken. TOP!
Mooie voorstelling. Goed geregend met de poncho's voor tegen de regen. Drinken is goed geregeld. Alleen zou ik bij de trap als je naar de voorstelling gaat of van de voorstelling komt iets meer verlichting doen. Het is een donker stukje. En ik keek naar de auto, over het pad naar de kerk, dat was het ook behoorlijk donker, had de zaklamp op mijn telefoon aan. Misschien iets van verlichting.
Enorme bewondering voor het werk van Toneelgroep De Kern. Met een hedendaagse vertolking van een eeuwenoud theaterstuk wisten ze zowel de kleintjes als de ouderen te boeien. De setting was zeer mooi. Grote complimenten bovenal voor het onophoudelijk doorzettingsvermogen van cast en crew, want doorspelen tijdens de stromende regen van een zomerstorm getuigt van toewijding en doorzettingsvermogen hoewel dat uiteraard ook voor het publiek geldt. Châpeau!
twee tickets gewonnen en de uitvoering van "de zere neus" bijgewoond. Een byzondere en perfecte uitvoering, zeer mooie decors en heel gemotiveerde toneelspelers. Het slechte weer zorgde alleen maar voor nog meer positieve ervaringen. Al met al een zeer geslaagde uitvoering en een belevenis apart. Met zeer veel dank aan alle medewerkers en vrijwilligers. Groet. Henk en Truus Bakker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid