facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ton Van Bemmelen

"Van Bemmelen Outdoor is dé outdoor specialist van regio Leiden & Alphen aan de Rijn. Service en kwaliteit staan voorop. Onze klanten worden ontvangen als gasten en geholpen tot in de puntjes. Dit doen wij met een brede keuze aan gerenommeerde outdoormerken. Wandelen, kamperen, wintersport of fietsen. Welk outdoor avontuur je ook aangaat, de beste voorbereiding begint bij Van Bemmelen Outdoor."
Adres: 2394 AH Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoonnummer: +31713414909
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Postcode: 2394 AH



op zoek naar gerelateerd: Ton Van Bemmelen gasfles, Openingstijden Van Bemmelen Zoeterwoude, Van Bemmelen fietsen, Outdoor winkel, Outdoor winkel Leiden, Kampeerwinkel Leiden, Vrijbuiter, Outdoor XL Gouda
Recensies
Service zoals hier vind je tegenwoordig zelden meer. Ik kwam om mijn eerste paar wandelschoenen aan te schaffen. Ben uitstekend geholpen, er werd echt de tijd genomen om een schoen te zoeken die past bij waar ik hem voor wil gebruiken en alles werd duidelijk uitgelegd. De medewerkers hebben verstand van zaken en na een uur te zijn geholpen heb ik de winkel verlaten met een zeker gevoel dat ik straks de juiste schoenen aantrek op vakantie.
Afgelopen winter een Bardani tent gekocht welke met Hemelvaart voor het eerst gebruikt is. Er bleek toen een klein winkelhaakje in de luifel te zitten. Niks ernstigs, maar toch zonde van een nieuwe tent. Ik heb toen een e-mail gestuurd. Het antwoord duurde even een weekje, maar werd prima opgelost. Ik kon de tent omruilen voor een nieuwe, maar dat vond ik toch zonde consuminderen. Dus hebben ze aangeboden om de tent te repareren. Als compensatie kreeg ik er nog een aardige tegoedbon bij en een nieuwe stok voor de tent, omdat die vanaf 2023 een update heeft gehad en beter functioneert dan de stok die wij hebben. Alles super snel en netjes opgelost. Wat mij betreft een service waar je altijd op hoopt maar in de praktijk nog maar zelden tegen komt.
Met hoge verwachtingen van deze winkel mijn skischoenen in 2019 gekocht. Helaas door Corona pas in 2023 voor het eerst kunnen skieen met mijn nieuwe schoenen. Na 2 uur afgeknelde ijskoude voeten. Helaas skischoenen moeten huren. Schoenexpert op de piste gaf aan dat de schoenen te smal zijn voor mijn voeten. Terug in NL, terug gegaan naar van Bemmelen. Conclusie van de man wie mij hielp bij afdeling skischoenen. Je voeten zijn misschien veranderd en je moet naar de podoloog. Dat hebben we je ook in 2019 verteld. Dat is de rede dat deze schoenen niet lekker zitten, er is iets mis met je voeten! Na een tijd getwijfeld aan mijzelf, kom ik tot de conclusie dat ik altijd in allerlei schoenen en skischoenen mijzelf prima heb kunnen vermaken. Nooit afgeknelde zijkanten van mijn voeten heb gehad of doorbloedingsproblemen aan mijn voorvoet. Helaas sta ik schaakmat door de winkel. Of ik moet naar de podoloog om mijn voeten te corrigeren of ik mag nieuwe schoenen voor 50% uitzoeken. Het eerste idee kost me ongeveer 600 euro het tweede idee kost me nog 300 euro. Anfin, prachtige op maat gemaakte schoenen, die zo de prullenbak ik kunnen. Geen vertrouwen meer om nieuwe aan te schaffen en 450 euro weggegooit. Het verlies is altijd voor de klant, de mogelijkheid dat de schoen wellicht toch niet bij mijn voet past is geen optie. Ik baal echt ontzettend en ik kan niet zo maar eventjes 300 tot 600 euro uitgeven. Ze verkopen best goede dingen en de mensen zijn vriendelijk, maar in mijn geval kom ik er niet meer terug om er ooit iets nieuws aan te schaffen.
4 jaar geleden kocht ik een Vaude matje bij van Bemmelen en die bleek nu poreus was eigenlijk al die tijd al. Nu ik hem weg wilde gooien bleek op het hoesje te staan dat er 5 jaar garantie op zat. Bij van Bemmelen ruilden ze het matje gelijk om voor een nieuwe. Superservice, supervriendelijk en supergoed. Goud waard zo'n bedrijf. Daar wil je zaken mee doen.
In de loop der jaren drie paar wandelschoenen hier gekocht en alledrie de keren was ik zeer tevreden over het advies. Erg prettig personeel, dat zelf ervaring heeft met de spullen die ze verkopen.
Zeer goed geholpen met nieuwe bergschoenen, de specialist van van bemmelen had goede aandacht en gaf heel deskundig advies, was vriendelijk. En na deze eerste urenlange wandeltochten, 3 dagen achtereen, blijken deze Lowa's inderdaad een uitstekende keus! Superschoenen en fijn ze hier te hebben gekocht. Dank u wel!
Vroeger echt een super fijne winkel met heel veel fietskleding en accessoires, maar nu echt alleen nog maar gericht op outdoor helaas. Soort Bever geworden.
Leuk lichtgewicht compact eetsetje gekocht voor op onze sloep, voor als we ergens aan de wal willen zitten. Makkelijk om op te bergen. Goed geholpen en prachtige winkel.
Ik heb twee paar hanwag schoenen hier gekocht. Voor meer dan 400 euro handel. 1 paar wandelschoenen 6 maanden oud, hele binnenwerk aan gort. 1 paar bergschoenen 1 jaar oud, voor de derde keer haakje gebroken. De wandelschoenen zijn het repareren niet meer waard volgens de winkelmeneer, en hij reageerde nogal geërgerd omdat de zolen van de bergschoenen niet helemaal schoon waren. Ik ga wel naar een schoenmaker die wel graag z'n klanten helpt. Zonde, want de schoenverkopers hier hebben écht verstand van zaken, maar ik kom er nie weer.
Ik had de HagWag Tatra ll bergschoenen gekocht alleen na 1 keer hiken was er een haakje afgebroken fabrieks foutje. Toen ik hem terug heb gebracht voor reparatie garantie was mij verteld dat ze naar een specialistisch reparatie bedrijf gebracht zouden worden en ik ze binnen een week of 2 max 3 terug zou krijgen. Na week 3 heb ik toch maar even gebeld of mijn schoenen al klaar waren maar ze hadden nog niets vernomen van het bedrijf. Na week 6 werd ik gebeld dat ze een foutje hadden gemaakt... Ze hadden de hak vervangen ipv van het haakje. Toen zei de manager dat ik de andere schoen even langs moest brengen zodat ze bij de andere schoen ook de hak zouden vervangen. Uiteindelijk vond ik dat een beetje rare gang van zaken en dat beaamde de manager ook want ja, het zijn schoenen van €260,- en ik liep er net op. Uiteindelijk heb ik een heel nieuw paar gekregen en een grote sorry! De manager vertelde mij dat dit eigenlijk de eerste keer is dat dit zo fout is gegaan en dat het reparatie bedrijf eigenlijk nooit fouten maakt. Ik wil zeggen petje af voor de service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid