facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ton-Ton

Ton-Ton

Info

Opening 25 maart 2016

Vanaf 1 december 2016 iedere do-vrij lunch vanaf 12.00 uur. Uw bestelling kunt u vanaf 10.00 uur plaatsen. Bezorgen vanaf 12.00 uur.

Adres: Grotestraat 226, 5141HE Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416-769091
Stad: Waalwijk
Route: Grotestraat 226
Postcode: 5141HE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00
Dinsdag: 16:00 - 01:00
Woensdag: 16:00 - 01:00
Donderdag: 16:00 - 01:00
Vrijdag: 16:00 - 03:00
Zaterdag: 16:00 - 03:00
Zondag: 16:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Ton Ton Waalwijk Halal, Döner Waalwijk, Shoarma Waalwijk, Turk Waalwijk, Ton ton Regenton, Pizza bestellen Waalwijk, Mevlana, Lokanta menu
Recensies
American burger menu besteld maar alleen met bbqsaus geleverd gekregen na klacht ingediend te hebben zeggen ze dat deze burger ook met bbq saus is, vreemd dat dit niet bij thuis bezorgd erbij staat en vervolgens drukken ze je telefonisch weg. Uur moeten wachten op een nieuwe burger die nog niet is zoals deze zou moeten zijn en krijg je een grote bek van ze. Zeer onvriendelijk
Het eten is hier lekker, alleen het is in mijn gehele leven nog nooit voor gekomen dat ik hier kwam eten/ofdat ik hier eten heb besteld en dat er lamsdöner was!Eten: 4/5
45 minuten te laat bezorgd. In de pizza zat een stuk plastic-folie.
Duur, pasta met kaas was niet slecht maar niet voor dat geld, durum was verschrikkelijk gemaakt met shoarma van de supermarkt zonder groeten. Ik kreeg 1kg vlees van de supermarkt, mooi. Echte afrader, nooit meer. 18e uitgegeven gotver..
Ik heb al op veel zaken geweest en gegeten. deze zaak is gewoon perfect ! eten en gezelligheid +10 mooie open keuken alles super proper complimenten, doe zo verder !
Om daar te gaan eten is echt goed, maar thuis laten bezorgen ,Drama ! De vorige keer daar besteld voor thuis zaten er De broodjes en saus niet bij,en de opmerking ,geen sla , niet gelezen, ik heb toen gebeld en kreeg het antwoord zit er wel bij. Ja ik ga bellen als het er Wel bij zit ! Vandaag gewoon de kapsalon vergeten en de saus ! Ik kijk de bestelling aan de deur na en de jongeman zegt , alles is compleet , nou niet dus ! Ik zeg moet ik nu weer meer dan 1 uur wachten , nee zegt hij ik ga gelijk bellen. Wel slim om dan een andere jongen te laten brengen,die hier niets vanaf weet en IK die dan niet blij ben . Het zal jullie niks interesseren maar dit is de laatste keer dat ik hier besteld heb!
Vriendelijke bediening en het eten was werkelijk goed.Eten: 5/5
Lekker gegeten. Je kunt hier mooi zitten en het eten is van goede kwaliteit. Ook fijn dat het een varierende kaart is zodat iedereen er wel iets kan eten.
Lekker gegeten. De kippenvleugeltjes kwamen echt van houtskool en dat kon je goed proeven, heerlijk! Goede sfeer en mooie aankleding.
Had om 17:00 aangegeven om 18:30 de bestelling te willen ontvangen. Om 19:00 geprobeerd iemand aan de lijn te krijgen om het te annuleren. Na 2x bellen geen gehoor. Uiteindelijk kwam de bezorger rond 19:40 aan de deur. Nadat ik al gegeten had. Goed eten, helaas slechte bezorgservice en communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid