facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ton Notermans

Info

Speciaalzaak met alles voor wandelen, reizen en outdoor

Geschiedenis

Speciaalzaak voor wandelen, reizen en outdoor met wandelschoenen, wandelkleding, rugzakken, backpacks en nog veel meer

Adres: Doctor Philipslaan 25B , Roermond 6042 CT, NL
Telefoonnummer: 0475 420 610
ln.snamretonnot@ofni
Stad: Roermond
Route: Doctor Philipslaan 25B
Postcode: 6042 CT



op zoek naar gerelateerd: ton notermans kortingscode, ton notermans wandelagenda, ton notermans outdoor - wandelsport - travel roermond, outdoor roermond, ton notermans landgraaf, vrijbuiter, ton notermans openingstijden, vrijbuiter roermond
Recensies
Voor het eerst hier via de webshop wandelschoenen gekocht tegen een zeer aantrekkelijke opruimingsprijs. De schoenen zijn zeer snel verzonden en bij de verzending een persoonlijk geschreven briefje erbij aangetroffen heel klantvriendelijk ! Dus voor mij meer dan 5 sterren waard ! Gezien de afstand zal ik de winkel niet persoonlijk bezoeken maar de webshop zeer zeker wel !
Zeer vakkundige outdoorwinkel. Hier hebben ze verstand van zaken en wordt je zeer vakkundig geholpen. Enige nadeel is de kleine discriminatie op basis van geslacht. De aanbieding die er soms zijn voor vrouwen zijn gewoon te goed! Hun motto is: Zet het in de krant, alweer een tevreden klant! Ik ben zeeeer tevreden!
Zeer fijn geholpen! Word alle tijd genomen en je krijgt goed advies! Heel blij met mijn nieuwe wandelschoenen
Bedankt voor de snelle levering, ook voor jullie fijne feestdagen. Top service
Top service. Hele gezellige en persoonlijke service. Ze nemen echt de tijd om jou tevrede naar huis te laten gaan. Ik heb echt super veel schoenen kunnen passen om de juiste schoen te vinden iets wat ik met mijn grote voeten niet gewend ben om zoveel keuze te hebben.
Zeer deskundig advies, vriendelijk, alles aanwezig voor de wandelsport, kleding, schoenen ect.
Vanmiddag hier een nieuw paar wandelschoenen gekocht. Personeel is zeer aardig en behulpzaam, weten duidelijk waar ze over praten. Uiteindelijk tevreden met nieuwe schoenen de zaak verlaten.
Als vaste klant graag op bezoek. Je word goed geholpen en vaak nog een gezellig praatje met de eigenaar
Een handgeschreven reizigers berichtje op de pakbon, dat is passie! Helaas was maar de helft van de bestelling ingepakt, maar door een supervriendelijke medewerkster werd dit razendsnel opgepakt en hadden we de 2e rugzak met nogmaals een handgeschreven excuus en een wsndeltasje supervlot in huis. Top bedrijf!
Gisteren geweldig geholpen door Ton ,winkelen op afspraak heeft ook voordelen, lekker rustig in de winkel en na een uurtje stond ik buiten met andere schoenen dan de bedoeling was ! Helemaal happy met mijn nieuwe Meindl wandelschoenen! Super relaxte sfeer en wat een TOP advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid