facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TON

TON

Info

Galerie voor moderne kunst met brasserie/restaurant in het prachtige oude Raadhuis hartje Rucphen. Tevens eigen restauratieatelier en lijstenmakerij.

Geschiedenis

Galerie TON is gevestigd in het oude raadhuis (1950) van Rucphen. In deze galerie - samen met een sfeervol kunstcafe - die is verdeeld over 3 verdiepingen een grote hoeveelheid moderne kunst te zien, te koop en te leen. De collectie is zorgvuldig opgebouwd waarbij kwaliteit, diversiteit, spanning en verrassing de uitgangspunten vormen.

Galerie TON is een galerie zonder bla bla. Iedereen is welkom omdat kunst voor iedereen bedoeld is. Onze visie is simpel: je vindt iets mooi of niet. Kunst moet je raken. Vandaar dat we in een ongedwongen sfeer onze bezoekers in alle vrijheid willen laten kennismaken met het werk van nationale en internationale, bekende en minder bekende kunstenaars.

Spreekt een van de (of meerdere) kunstwerken uit onze collectie u aan, dan bent u in staat om vrijblijvend en zonder kosten het werk eerst thuis te beoordelen. Kunst koopt u naar onze mening thuis: in uw eigen omgeving. Om alsdan te kunnen beoordelen of het past in de ruimte waar u het werk voor ogen had. Uiteraard zorgen wij voor het op een juiste manier ophangen van het door u gekochte kunstwerk.

Bij galerie TON kunt u gebruik maken van een kunstkoopregeling: wij stellen u renteloos in staat om een kunstwerk in termijnen aan te kopen. Ook voor bedrijven heeft galerie TON fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden om kunst aan te schaffen.

Kom kunst beleven: galerie TON.



"Tijdelijk is Galerie TON alleen op afspraak geopend..."
Adres: Raadhuisstraat 27, 4715 CB Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: +31653842966
Stad: Rucphen
Route: Raadhuisstraat 27
Postcode: 4715 CB


Recensies
Ik heb inmiddels voor mijn klanten van MASA print meerdere werken mogen leveren voor deze prachtige galerie in een schitterend gebouw. Echt een bezoekje waard.
Het voormalige gemeentehuis van Rucphen geeft de kunst de ruimte. Mooie thematische tentoonstellingen van diverse kunstenaars.
Wat een prachtige lokatie. En Ton en Anja zijn geweldige gastheer en gastvrouw. Voor hyperrealisme een plek waar je niet omheen kunt.
Zeer leuke en interessante galerie met veel mooie kunst en genoeg keus. En zeer bekwame eigenaars, en vriendelijk!
Nieuwe bijzonder mooie galerie, gaan we nog meer van horen.
Heel bijzonder gebouw en mooie kunst. Aangename eigenaar.
Mooie galerij met prachtige werken, een bezoekje meer dan waard!
Prachtige kunst op unieke locatie. 1+1=3!
Fraaie galerie met interessante en sterke kunstwerken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid