facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tomstravel - Deutschland

Tomstravel - Deutschland

Info

TomsTravel ist ein Reiseburo mit einen persönlichen Service! Machen Sie ein Termin auf www.tomstravel.nl und das Reiseburo kommt zu Ihnen nach hause!

Geschiedenis

TomsTravel ist ein Reiseburo in den Niederlände mit einen persönliche Service und grosse Auswahl von ALLE Niederländische (TUI Niederlände, Thomas Cook usw) und ALLE Deutsche (Alltours, ITS, Schauinsland usw) Veranstalter. Bei TomsTravel können Sie auch ein Termin machen und das Reiseburo kommt zu Ihnen nach haus! Besuchen sie einfach unsere Website www.tomstravel.nl und wählen Sie ein Datum und eine Zeit aus und wir stellen uns in verbindung mit Sie!

Adres: Boven de Wolfskuil 3B19, 6049LX Roermond
Telefoonnummer: 0031-630592859
Stad: Roermond
Route: Boven de Wolfskuil 3B19
Postcode: 6049LX


Recensies
Lieve Tom en collega’s, Wij hebben voor de eerste keer bij TomsTravel een vakantie geboekt en wij zijn enorm tevreden!! Wat een goede service, alles was top geregeld, zelfs de boarding tickets kregen we aangereikt. Wij willen jullie enorm bedanken voor het regelen van onze prachtige vakantie in Marrakech! Wij hadden een prachtige accomodatie, de mensen daar waren ontzettend vriendelijk, prachtig land met heerlijk eten en drinken en een gezellige sfeer. Wij hebben enorm genoten en zijn super tevreden! Echt een aanrader!! Jullie zijn toppers : Uiteraard zullen wij de volgende keer weer bij jullie langskomen voor het regelen van een nieuwe droom vakantie! Groetjes Bram & Kiara
Zoals altijd weer bij Toms Travel geboekt en van boeken t/m landen alles perfect geregeld. Altijd bereikbaar voor vragen, ook tijdens de vakantie. Super service!
Top hotel. Prima service. Goed geholpen toen ik in buitenland naar het ziekenhuis moest. Toms Travel is een aanrader. Hebben prima hotels.
We hadden een reis geboekt naar Torremolinos via TomsTravel. Alles werd voor ons geregeld, zelf de boarding tickets kregen we aangereikt. We hadden een zeer mooie vakantie in Torremolinos. Op de laatste dag werden we weer opgehaald om ons te brengen naar Airport van Malaga. Op het vliegveld kregen we te horen dat de vlucht van Eurowings niet ging vliegen, dit i.v.m. staking van de luchtleiding in Frankrijk. Niemand was aanwezig om ons van informatie te voorzien wat te doen. Geen Eurowings en geen Schauinsland, de reisorganisator. We kregen een kaartje in de handen geduwd hoe we de vlucht via de website van Eurowings konden omboeken. We zaten met onze handen in onze haren. Hoe, wanneer, slapen? Uiteindelijk contact opgenomen met TomsTravel, contact gehad met Ingela die het een en andere voor ons ging uitzoeken.Later in de avond nam Tom het over, hij adviseerde ons om een hotel te boeken voor 1 nacht . Later kregen we te horen dat we maandag weer konden vliegen, hij had de tickets voor ons omgeboekt. We moesten alle bonnetjes bewaren en we zouden het na de vakantie samen gaan uitzoeken. We zijn uiteindelijk 3 dagen later weer vertrokken richting Dusseldorf met de nodige extra kosten. Toch hebben we nog 3 dagen extra mogen genieten van onze vakantie. Bij thuiskomst contact gehad met Sandra van TomsTravel. Alle kosten met de benodigde papieren gedeclareerd bij onze reisverzekering. Alles werd netjes betaald. Doordat TomsTravel voor ons wel bereikbaar was tot laat in de avond hebben we nog 3 dagen van onze vakatie mogen genieten en werden de extra kosten toch nog betaald. TomsTavel bedankt. Groeten Frank en Gerrie uit Heel
Een top reisbureau en.uiterst behulpzame en aardige medewerkers
Weer een super vakantie gehad, en alles netjes geregeld.
Zeer tevreden over persoonlijk advies en service
De zoektocht voor onze zomervakantie is op advies van Tom Kanders uitgekomen bij M.Gallery Niko Seaside Resort op Kreta. In Michelin sterren uitgedrukt was dit categorie 5 sterren. Zowel Sandra als Tom weten wat wij willen en hoe ze ons blij kunnen maken. Kortom geweldige vakantie. Helaas de terugreis maar daar kan het team van TomsTravel niets aan doen, was een drama. Mijn welgemeend advies is: Wil je een topservice en persoonlijk kwalitatief goed reisadvies dan moet je bij TomsTravel zijn.
Wij hebben hier een vakantie geboekt. Hierbij zijn we super geholpen. Er is naar onze wensen geluisterd en er is een mooi voorstel gedaan wat daar fijn bij aan sluit. Wat we vooral fijn vinden is dat er echt fijn wordt meegedacht, zelfs een telefoontje de dag voor vertrek als reminder. Dat is pas service! We verheugen ons op de geboekte vakantie.
We zijn weer terug van een super mooie vakantie op Kreta. Alles geregeld door Ingela, een toppertje. Zoals ze alle vakantie voor ons geregeld heeft, is de volgende vakantie is alweer geboekt. Wat een geweldig goed reisbureau is dit, een aanrader. Groetjes, Jos en Annemie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid