facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tomsiebersbloemstyling

Tomsiebersbloemstyling

Info

Ik wil u mee laten genieten met het mooiste vak op aarde! Genieten van de mooiste bloemen, planten en de mooiste creaties op bloemen gebied.

Adres: Zandstraat 29, 5425va Gemert
Telefoonnummer: 0651977987
Stad: Gemert
Route: Zandstraat 29
Postcode: 5425va


Recensies
Een hele mooie winkel met een ruim aanbod en vriendelijk personeel met goed advies en raad. Ik ga hier zeker vaker naar toe.
Mooie kerstsfeer in de winkel. En hele mooie koffie boeketjes...kleine moeite groot plezier!!
Als de bloemen van net zo'n kwaliteit zijn, als het rijgedrag binnen de bebouwde kom, zal ik er al niets bestellen.
Een bos bloemen ontvangen die eigenlijk al in de kliko had moeten liggen. En dit is niet de eerste keer. Zonde van het geld van de mensen die het per topbloemen.nl laten bezorgen. Is namelijk niet goedkoop, dus naaierij. Misschien een extra cursus bloemisterij?
Voor mijn verjaardag een bos bloemen gekregen van mijn vriend,helaas was het een bos wat al voor de helft slap was,na een mail nieuwe bos gekregen ,maar mager boeket voor de prijs van 55 euro vind dat je voor die prijs wel een groter boeket mag verwachten.Jammer
T, Bluumke, is van alles onderandere voor op het gebied van planten en boompjes, en tuin artikelen en natuurlijk voor de vogeltjes niet te vergeten. En ze hebben daar een afhaalpunt voor pakketjes van DHL een goede en een fijne service. Mvg.Davy.
Wat een geweldige bloemist. Prachtige bloemen tegen een heel schappelijke prijs en veel leuke woonaccessoires. Ik ben fan!
Super vriendelijke bediening en goede kwaliteit bloemen.
Mooie zaak goede kwaliteiten van materialen bloemen en planten en goed personeel.
Geweldig mooie kerst werkstukken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tomsiebersbloemstyling.

Gemert bloemist

openingstijden, locatie, vervoer. Zandstraat 29 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tomsiebersbloemstyling adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tomsiebersbloemstyling. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tomsiebersbloemstyling delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid