facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toms Travel Tours

Toms Travel Tours
"Toms Travel Tours is an Amsterdam-based tour operator offering a variety of fun, personable tours of the Netherlands and Belgium. We specialize in organizing private tours on-demand, customized to what you want to see and do - all with that local touch! Tours range from a couple of hours to full-day trips and multiple-day excursions. We work with a select group of highly experienced and professional private guides. All of them are extremely knowledgeable and great to hang out with. They speak multiple languages and understand hospitality at its best, making your visit to the Dutch capital and the rest of the Low Countries an unforgettable journey!"
Adres: Derde Hugo de Grootstraat 27-3 , Amsterdam 1052 LK, NL
Telefoonnummer: 06 13119892
Stad: Amsterdam
Route: Derde Hugo de Grootstraat 27-3
Postcode: 1052 LK



op zoek naar gerelateerd: tom travel roermond, toms travel tours tripadvisor, tomstravel aanbiedingen, tomstravel contact, tom travel facebook, reviews tom's travel tours
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Canal Bike Westerkerk Canal Bike Westerkerk 849 meter De prijs is per persoon, geen prijs per boot, dat slaat toch helemaal nergens op. Aan...
Lovers Canal Cruise Lovers Canal Cruise 878 meter Boottocht op de binnenwateren van Amsterdam. Leerrijk en aan te raden om de eerste da...
Tours Tours 881 meter
History Walks History Walks 920 meter
Gilde Amsterdam Gilde Amsterdam 1 km Enorm interessante stadswandeling gehad over de Joodse historie in Amsterdam met Gide...
Adam Local Adam Local 1 km
Wetlands Safari Wetlands Safari 1 km Heeel erg leuk om met Majel van Wetlands Safari te varen!!
Amsterdam Jewel Dinner Cruise Amsterdam Jewel Dinner Cruise 1 km Heerlijke avond gehad met lekker eten en goeie wijn
FunAmsterdam FunAmsterdam 1 km Begin juni hebben we bij Fun Amsterdam de Workshop "how to pleaser your men"...
The Ghost Walk of Amsterdam The Ghost Walk of Amsterdam 2 km Super interessante verhalen van een aardige gids. Onlangs storm corrie ging het door
Recensies
Wat een professional is deze man! Eerst een onvergetelijk foto sessie van mijn kinderen/gezin in de mooie bollenstreek tulpen om vervolgens nog naar wat bijzondere hotspots te gaan. Onbetaalbare plaatjes vastgelegd op foto. Wij gaan hier zeker nog een vervolg aan geven!
Kristy en ik hadden het voorrecht dat Tom ons zelf meenam op een privérondleiding door AMS!! Hij is hier in Amsterdam opgegroeid en had een overvloed aan informatie, geschiedenis en verhalen om te delen. Ik weet zeker dat al zijn medewerkers net zo thuis zijn in geschiedenis, cultuur en informatie en een opmerkelijk fietsperspectief van deze geweldige stad zouden bieden! Ik raad deze rondreis ten zeerste aan !!!
We hadden een zeer ontspannen en informatieve tour in Amsterdam met Tom, die een goed geïnformeerde en vermakelijke gids is, evenals een uitstekende fotograaf. We waren met vier, oma en opa en twee kleinkinderen van 10 en 13. Er werd geen voet aan de grond gehouden door de tieners en ze genoten van de zijstapjes naar lokale markten voor hartige proeverijen van echte Hollandse hapjes. Hij wist dat we nog een afspraak hadden op de 'pannenkoekenboot' en bracht ons net op tijd naar de veerboot! Bedankt Tom, zeer gewaardeerd.
Ik wilde Tom gewoon bedanken voor al zijn hulp bij het opzetten van een geweldig reisschema voor mijn vrouw en mij. We wisten niet wat we konden verwachten en waren absoluut opgetogen. De speciale rondleidingen naar de twee kunstmusea, met als hoogtepunt kaartjes voor de Vermeer-tentoonstelling, maakten de reis. Een paar opmerkingen- Stan heeft goed werk geleverd met onze korte wandeling door het centrum van Amsterdam. Hij deelde de verbazingwekkende geschiedenis met ons. De rondvaart met Capt. Brian op de Elisabeth was perfect. Hij was geweldig en de boot was absoluut prachtig. Veel beter dan cruisen op een van die grote boten. We hebben er intens van genoten. Tim was geweldig. We hebben haar twee dagen gehad, dag 1 voor tulpen en molens, dag 2 Den Haag. Alles wat ze kon doen om ons tegemoet te komen deed ze en ze was zeer informatief. We hebben echt genoten van onze tijd met haar, vooral onze wandeltocht in Den Haag. Ze is daar opgegroeid en weet het echt. Ze is top. Ik denk niet dat Tom een ​​beter reisschema voor ons had kunnen bedenken en dat deed hij op het laatste moment. Ik raad Tom's diensten ten zeerste aan aan iedereen die naar het gebied gaat. We wisten niet wat we konden verwachten van onze drie dagen in Nederland en mijn vrouw en ik waren het erover eens omdat we gebruik maakten van de diensten van Tom, het overtrof onze verwachtingen ver en was ideaal.
Hield van deze tour !! Tom is zo leuk en heeft zoveel te vertellen over de stad - dingen die je niet zou horen tijdens een typische "tour" en fascinerende verhalen. Hij doet ook wijn- en kaastours, dus hij weet van restaurants, markten en waar hij de lekkere dingen kan krijgen! We hebben het fantastisch gehad om met Tom door Amsterdam te fietsen en kunnen zijn reisorganisatie niet meer aanbevelen!
Uitstekende 2e keer met Tom! We ontmoetten Tom voor het eerst in 2018 en waren zo onder de indruk dat we opnieuw contact opnamen. Tom is zowel een geweldige gids als een zeer begaafde fotograaf. Hij heeft veel energie en is prettig om mee om te gaan. Hij is ook een koopje want je krijgt een gids en een fotograaf voor dezelfde prijs. De foto's zijn onvergetelijk. Genieten! Hier zijn enkele foto's van deze reis en van 2018!
Ons uitgebreide gezin van negentien bracht dit jaar een week door met Tom en zijn team om alles over Nederland te leren kennen en te vieren, inclusief eten, mensen, geschiedenis, architectuur, kunst en meer, evenals onze eigen familiegeschiedenis in de regio. Tom zorgde voor elk klein detail om onze reiservaring soepel en stressvrij te maken. Hij is zeer goed geïnformeerd, zeer ervaren, erg vermakelijk en heeft een eersteklas team met wie het een absoluut genot was om een ​​week door te brengen. Kortom, hij is echt iemand met wie we tijd wilden doorbrengen, en we hebben zoveel meer uit deze ervaring gehaald door met Tom en het team te werken en door te gaan dan we mogelijk hadden kunnen doen als we gewoon alleen hadden gereisd. We zouden TTT ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hetzelfde. Bedankt!
Tom gaf ons een geweldige rondleiding door de stad, was ongelooflijk inzichtelijk en attent op onze tijd met hem, en gaf ons verschillende aanbevelingen over wat te doen na onze tour met hem. Hij nam ook een aantal ongelooflijke foto's van onze groep en hielp onze tijd in Amsterdam zo onvergetelijk te maken.
Tom heeft een uitstekende dagtocht voor mijn gezin samengesteld. We zagen het schilderachtige stadje Marken, leerden over kaas en klompen maken, liepen rond in Edam en bezochten windmolens. Onze gids, Jackie, was ONGELOOFLIJK! Ze had een geweldig gevoel voor humor, was zeer deskundig en was gewoon geweldig om de dag mee door te brengen. Onze chauffeur Villem was ook geweldig. Zeer aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid