facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toms Creek

Toms Creek

Info

Vispark Toms Creek met tien visvijvers voor karper, steur en forelvissen. Lodge met horecavoorziening en terras.
The best place for fishing adventures!



"Toms Creek is hét recreatie vispark van Nederland. Een park met 15 visvijvers waar je naar hartenlust kunt vissen op forel of steur, karper, meerval of big game. Een uitdaging voor de ervaren sportvisser, maar ook zeker voor de beginneling uitermate geschikt! Op het park staat een sfeervolle Lodge met breed overkapt terras en een prachtig uitzicht over het vispark. Hierin bevindt zich onder meer het horecagedeelte met een divers aanbod aan warme snacks, drankjes en dagmenu’s."
Adres: Uilenweg 2c, 8245 AB Lelystad
Telefoonnummer: 06- 57391850
ln.keercsmot@ofni
Stad: Lelystad
Route: Uilenweg 2c
Postcode: 8245 AB



op zoek naar gerelateerd: toms creek tarieven, toms creek prijzen, toms creek openingstijden, toms creek ervaringen, toms creek karper, toms creek regels, toms creek plattegrond, toms creek roofvis vijver
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raven Hengelsport Lelystad Raven Hengelsport Lelystad 4 km Veilig winkelen ook in Corona tijd.
Zilverpark, Lelystad Zilverpark, Lelystad 4 km Nette garage, bijna altijd wel plaatst. Voorzien van lift en trap. Niet te duur.
Lage Vaart Lage Vaart 5 km Prachtige vaart met aan beide kanten een mooi stuk bos. U kunt heerlijk langs de lag...
Recensies
Prachtige visvijvers. Alles is goed bereikbaar. Schepnetten en onthaakmatten liggen rondom de vijvers. De visplekken zijn voorzien van een steigertje of grasstrook. Ruime looppaden erom heen. Elke visplek heeft een houten paal met QR code waarmee je makkelijk eten en drinken of aas etc. kunt bestellen. Er zijn in totaal 16 vijvers dus qua vissoorten keuze te over. Ruime parkeergelegenheid. Het visresort is op opgedeeld in twee stukken land/grond. mooi aangekleed en oogt gezellig en straalt rust uit. De horeca is ook prima op orde. Toiletgelegenheid op het westelijk deel verdient wel wat aandacht. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. De winkel heeft een ruim assortiment aan visspullen. Ook is er een ruime keuze aan huurhengels, waarbij u wordt bijgestaan met het nodige advies. In één woord een top visparadijs.
Prachtig aangelegde visvijvers, vlak naast de Oostvaarder plassen. Locatie is zeer mooi en netjes en met de verschillende vijvers is er voor elke visser wel wat van zijn/haar gading. Zelf een dagje op de Big Game gezeten, weinig actie maar wat er gevangen werd was wel spectaculair. Shops bij de ingang van Oost en West kant van de vijvers hebben alle benodigde materiaal en aas. Op de visstekken zijn bordjes met QR-plaatjes zodat je vanaf je stek warm eten, drinken en evt. aas kunt bestellen. App werkt wat bijzonder duurt soms erg lang voordat betaling ontvangen is, maar uiteindelijk wordt het op je stek afgeleverd. Voldoende parkeergelegenheid, vriendelijk personeel, vissen zien er goed uit. Zeer de moeite waard en kom zeker eens terug.
Toms Creek is sinds kort uitgebreid. Mijn dochter en ik hebben op het oude gedeelte gezeten maar ook daar is het een en ander aangepakt. Vriendelijk personeel, prijs kwaliteit vehouding van het eten en drinken is goed. Bv. de Kipburger was zeer goed weg te happen. Bonenkoffie en niet van die aanmaak koffie. Terrein ziet er netjes en gezellig uit. Vangsten waren ook prima. Kortom, we hebben ons prima vermaakt daar.
Ik heb niets met vissen. We kwamen hier per ongeluk toen we aan het fietsen waren. We wisten niet wat we zagen. Wat zag het er geweldig uit. Volgens mij een lust voor alle vissers.
Wat een prachtige visvijvers zijn hier. Heel erg vriendelijk personeel en alles top geregeld Wij komen snel weer eens terug!!!
Heel mooi goot en leuk om te gaan vissen daar aardige werknemers helemaal top
Een fantastische Exotisch ogende lokatie,goed bereikbaar voor minder valide, toiletten aanwezig,eten,drinken,bestellen via,barcode op een steen op de vis plek, en de bestelling word gebracht,voor een nette prijs. En met een grote verscheidenheid aan te vangen vis, vijver,naarkeuze,steur,forel,karper,tilapia, enz Fantastisch dag gehad,met kleinzoon,8 steuren gevangen,dochter,schoonzoon,3,steuren,beide opa,s samen 5. Het was de rit, Etten-Leur-Lelystad meer dan waard.
Fantastische plek voor een dagje rust. Tijdens het vissen lekker genieten van de natuur om je heen. Er is altijd wel iets lekkers te eten of te drinken te bestellen via de QR code op je plaats. Super geregeld en vriendelijke bediening. Wel een tip: Zorg voor goed gereedschap voor de schoonmaak van de vissen. De messen leken erg klein en niet scherp waardoor de vissen op een nare manier aan hun einde komen. Het zag er ook niet prettig uit. Al met al een echte aanrader voor een relaxt dagje of een lekkere lunch of avondeten.
Middag en avond/nacht sessie met me zwager. Top dag en het eten chicken wings--Glow in the dark sessie was ook lekker.
Een hele dag wezen vissen op het monstercreek. Helaas zit deze vijver vol met jonge karpertjes, daardoor is het onmogelijk om met zacht aas te vissen. Binnen 5 minuten zijn de haken kaal gegeten. Dit had bij de reservering wel doorgegeven mogen worden, dit werd pas aangegeven bij aankomst. Wij wonen niet in de buurt, dus dit was een dure dag zonder vis!!!wezen vissen van 8:30 tot 21:30 uur Erg jammer!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid