facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tomra Systems B.V.

Tomra Systems B.V.

Info

Leading the resource revolution

Geschiedenis

TOMRA is in 1972 begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van retourautomaten voor de geautomatiseerde inname van gebruikte drankverpakkingen. Gedurende ons bestaan is de TOMRA Groep sterk gegroeid en inmiddels beschikken wij over een breed assortiment producten voor het herkennen, sorteren, verzamelen en verwerken van verschillende materialen.

Elk jaar opnieuw helpen de geautomatiseerde oplossingen van TOMRA om tientallen miljarden wegwerpverpakkingen te recyclen en de CO2-emissies aanzienlijk te reduceren. Wij zijn trots op onze bijdrage aan de maatschappij en zien met spanning uit naar de toekomst om een nog grotere impact te kunnen hebben op een schoner milieu en een duurzamere wereld.

Onze taak

To create sensor-based solutions for optimal resource productivity.

Producten

-Emballage-automaten voor inname van drankverpakkingen.
-Orwak afval- en balenpersen voor karton, papier en plastic.



"TOMRA Collection is onderdeel van de TOMRA Groep. De visie van TOMRA is: Leading the Resource Revolution. Wij willen vernieuwen hoe we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken om zo te werken aan een duurzame samenleving.Met ongeveer 80.000 emballage-automaten in meer dan 60 markten, is TOMRA Collection wereldwijd dé leverancier van emballage-oplossingen. TOMRA biedt retailers en andere klanten een effectieve en efficiënte manier om lege flessen en blikjes in te zamelen, te sorteren en te verwerken. Zo faciliteren wij de inzameling van zo'n 40 miljard drankverpakkingen per jaar voor 'Clean Loop Recycling'. Dat wil zeggen dat je van een oude fles weer een nieuwe fles kunt maken."
Adres: Laan van Malkenschoten 80, 7333 NP Apeldoorn
Telefoonnummer: +31 55 599 88 44
ln.armot@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: Laan van Malkenschoten 80
Postcode: 7333 NP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: tomra belgie, tomra storing, tomra eindhoven, tomra vacatures, tomra sorting, tomra food, tomra flessenautomaat, tomra webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
QC Events QC Events 745 meter Leuk bedrijf om bij te werken. Als je van festivals of concerten houdt ben je hier aa...
Weee Nederland Weee Nederland 1 km Weee Nederland is een collectief terugname systeem. Voor consumenten hebben wij een w...
Gschrijver bv Gschrijver bv 6 km Aardige mensen en laden gaat ook snel en er is koffie
Recensies
Tomra is een mooi bedrijf dat recycling bovenaan heeft staan. Dit is erg belangrijk voor de toekomst van iedereen op de hele wereld. Ik vind het heel mooi om te zien dat dit bedrijf steeds blijft groeien, zodat er binnenkort geen kleine flesjes en blikjes meer in het milieu terecht komen. Ik ben trots om voor dit mooie bedrijf te mogen werken.
Als jullie niet eens de flessen automaten voor kleine flesjes goed kunnen laten functioneren wordem de 15 cent flesjes uit ergenis de vuilnisbak in geflikkerd..en oftewel zo hard de automaat in te slaan..dan maar geen statiegeld...maar ik koop al zo geen kleine flesjes meer.. wille
TOMRA Systems is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk wat bij aan een betere leefomgeving. TOMRA Systems zet zich altijd volledig in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.
Als 'oud' medewerker en tevens één van de eerste medewerkers van Tomra in Nederland, heb ik het bedrijf leren kennen als zeer sociaal richting de maatschappij in het algemeen en medewerkers in het bijzonder. Aandacht voor de milieuproblematiek is bij dit bedrijf geen loze kreet! Als bedrijf MIDCO BV hebben wij in Tomra Systems BV een betrouwbare en loyale zakenpartner gevonden.
Een ontzettend leuk bedrijf om mee samen te werken. Open sfeer, nuchter maar gezellig, en met veel hart voor de zaak. En ik wist niet dat er zoveel mooie nieuwe ontwikkelingen waren in statiegeld-automaten land : Weer wat geleerd!
Ik heb Tomra Systems B.V. ervaren als een open top-service bedrijf, waarin de klant altijd zeer hoog in het vaandel staat. Tevens is Tomra altijd volop in ontwikkeling met nieuwe innovaties betreft de producten.
TOMRA is een ontzettend fijn bedrijf om voor te werken. Het bieden van producten en diensten die bijdragen aan de circulaire economie staat centraal. TOMRA beschikt over innovatieve producten, een uitgebreide service-organisatie en een eigen productie-afdeling. Iedereen spant zich dagelijks in om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst nog te overtreffen.
TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA beschikt over een uitgebreide profesionele service-organisatie, waar ik werkzaam in ben. Tomra doet alles om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen en deze het liefst nog te overtreffen.
Warm bedrijf met de ogen gericht op de toekomst voor een beter milieu. Middels hoogstaande technologie ontwikkeld door Tomra wordt afval gescheiden voor recycling van hoogwaardig pet.
Samenwerking met Tomra ervaren wij als zeer prettig en uiterst correct. Tomra is een vernieuwend, vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke visie. Aandacht voor mensen en innovatie gaan hand en hand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid