facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TomoFair

TomoFair
Adres: Nieuwe Dukenburgseweg 5 , Nijmegen 6534 AD, NL
Stad: Nijmegen
Route: Nieuwe Dukenburgseweg 5
Postcode: 6534 AD



op zoek naar gerelateerd: TomoFair nijmegen kortingscode, TomoFair review, TomoTaste, TomoFair standhouders, Wat is TomoFair, Nijmegen anime Shop, Treinenbeurs Nijmegen, Bingo Nijmegen
Recensies
Heel klein, te veel bezoekers voor de ruimte die ze hadden Capelle a/d Ijssel. Aanbod was ook echt minimaal. Er was een "Gameroom", veels te klein, was een soort van achterkamertje. Echt zonde van het geld!
Te klein, te dicht op elkaar, is 1 gymzaaltje met stands, geen ventilatie. Wij zijn al na een uurtje weg gegaan. En als we geen Covid nu hebben opgelopen was dat een wonder.
Te veel mensen te klijne zaal. Je kon niet met mekaar praten door de live band inde zelfde zaal als alle andere dingen. De shops waren te dicht bij elkaar gezet waar door je er bijna niet langs kon komen.
Tomofair is echt een geweldige conventie. Ik ben nu 2x naar Nijmegen geweest en ik wil echt graag terugkomen. De organisatie van het evenement is goed geregeld, er zijn ontzettend veel standhouders en er is ook genoeg keuze qua eten. Helemaal top!
2018 editie viel erg tegen. Lange wachtrij bij de ingang, weinig stands en weinig van de Japanse cultuur te zien. Eten was heel erg duur, ook hier lange wachtrijen, twee eet stands hadden in mijn mening de hygiëne niet op orde. Komt over als slecht georganiseerd. Prijzen bij de stands zijn erg hoog, ook te zien op andere beursen helaas de laatste jaren. Wel leuke cosplay, vooral gelachen om diverse slecht uitgevoerde cosplay.
De Tomofair is natuurlijk super! De Tomofair is de grootste Indoor pop-cultuur beurs van Nederland. Gebaseerd op manga en anime is er een markt. Mensen vooral jongeren gaan verkleed als hun idolen cos-play en ontmoeten elkaar. De manier van verkleden is niet carnavalesk!! Het gaat in dit geval meer om het verhaal àchter het kostuum, dan het daadwerkelijke kostuum. De sfeer is uitermate tolerant naar elkaar. Iemand die een gele pruik draagt, beeld zijn personage uit. Net als degene die er een kompleet pak bij draagt. Hou je van animé of manga? Dan is dit een echte aanrader! Mijn kinderen kijken er het hele jaar naar uit! ik ook....
Bij aankoop van artikelen twee vrijkaarten gekregen. Ik wist eerder niet van het bestaan. Samen met mijn dochter verkleed in Harry Potter tenue bezocht op Zondag. Erg druk bezocht, veel leuke artikelen niet altijd even goedkoop en lekker gegeten. Parkeren kon in de buurt en nog gratis ook. Zou zeker nog een keer bezoeken.
We hadden wel meer traditionele Japanse cultuur verwacht. Nu hebben we weinig meer gezien dan heel veel gamers en als game-figuur verklede jongeren. We snappen dat de game-cultuur hoort bij het moderne Japan, maar daar lag wel heel erg veel accent op. Jammer!! Vanuit dit oogpunt gezien was 10 euro entree p.p. een behoorlijke prijs.
Superleuke, nerdy japanse popcultuurfair/con met leuke merch, art en hebbedingetjes. Uitgebreide selectie aan Aziatische hapjes. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Leuk om mensen te kijken die cosplayen.
Een geweldig evenement voor anime fanaten! Toegang is zeer goedkoop, en er is veel variatie aan activiteiten en kraampjes. Ook het eten is altijd goed en niet te duur.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor TomoFair.

Nijmegen beurzen

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwe Dukenburgseweg 5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. TomoFair adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met TomoFair. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over TomoFair delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid