facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tommy Bloemen, Planten, Projecten

Tommy    Bloemen, Planten, Projecten

Info

Tommy
Bloemen - Planten - Projecten

Geschiedenis

Tommy - Leerdam

Bloemen - Planten - Projecten

Al ons bloemwerk, zijde bloemwerk en onze styling zijn maatwerk. Van een prachtige losse bloem tot de totaalaankleding van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat het tot in de details bij u past!

Graag bespreken wij alle mogelijkheden, voor thuis en kantoor!

Hopelijk tot ziens, het team van Tommy

Wij maken graag van wensen een nieuwe beleving!



"Bloemen voor iedere gelegenheidBoeket abonnement voor thuis, trouwbloemen, rouwbloemen en zakelijke aankledingVan een prachtige losse bloem, tot de totaal aankleding van je mooiste dag als je gaat trouwen. Je bruidsboeket, autostuk, corsages kortom alle bruidsbloemen kunnen wij naar je smaak en in hetzelfde thema verzorgen.Maar ook voor een passend afscheid, kunnen wij met de bloemdecoraties in een rouwboeket, rouwstuk of andere afscheidsbloemen naar wens een vertaling maken van karakters. Door de emoties bij het bespreken, adviseren wij u van tevoren te bellen voor een afspraak. Wij kunnen desgewenst ook langs komen met foto's ter inspiratie.Projecten: thuis, kantoor of evenement aankleding"
Adres: Kerkstraat 13, 4141 AT Leerdam
Telefoonnummer: 0345623410
Stad: Leerdam
Route: Kerkstraat 13
Postcode: 4141 AT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verliefd aan de Linge Verliefd aan de Linge 46 meter Gezellige eetgelegenheid/café met het zonnetje pal op het terras en op de achtergrond...
Van Zanten wonen en slapen Van Zanten wonen en slapen 66 meter Fantastische trapbekleding neergelegd. In één woord af. Goed en eerlijk advies gehad...
Auberge des Rêves Auberge des Rêves 245 meter Superleuke winkel in het centrum van Leerdam met alleen maar gave hebbedingen voor in...
Bloemenboetiek Fluitekruid Bloemenboetiek Fluitekruid 249 meter helaas, nieuwe eigenaar winkel is helemaal achteruit gegaan.
MLDE 2019 MLDE 2019 483 meter Het "Mix LineDance Event 2019” staat weer voor de deur. Het gaat weer gebeuren in “’t...
Flowers by Noor Flowers by Noor 659 meter Op maat gemaakte bloem/decoratiestukken. In elke gewenste stijl en combinatie. Voor m...
Bloem & Zo bij Ilse Bloem & Zo bij Ilse 965 meter Ik werd goed geholpen. Gezellig praatje. Mooie spullen en bloemen
LichtWerkt Nederland LichtWerkt Nederland 1 km LichtWerkt Nederland is LichtPartner van projectverlichters, architecten, adviseurs e...
Middag Marmer & Tegels Middag Marmer & Tegels 1 km Echt een topbedrijf met mooie vloeren en veel keuze. Ik heb er heel lang over gedaan ...
HYKI Interior Affairs HYKI Interior Affairs 1 km HYKI is gespecialiseerd in projectinrichting, interieurdesign en -advies. Van Design ...
3xhippp 3xhippp 85 km Wauw, wat een geweldige kinderwinkel! Ik volg ze al een poosje via de social media en...
Recensies
Ja wie is er nog niet bij Tommy Bloemen geweest! Een winkel nu vol in kerstsfeer. Je komt binnen bij mensen die met een glimlach werken, die het bloemenhart op de juiste plaats hebben. Het is gewoon fijn om er binnen te komen en altijd het gevoel te krijgen dat een klant echt koning is. Alles wat er staat in de winkel is met aandacht uitgezocht en heeft de beste plek gekregen. Ik ben blij met mijn aankopen in bloemen, planten en mooie cadeautjes.
Een prachtige winkel en webshop met een uitgebeide keur aan mooie droogbloemen, planten, kerststukjes en heel veel andere mooie producten! De medewerkers bij Tommy Bloemen zijn deskundig en geven goed advies met betrekking tot jouw wensen! Laat je inspireren door de website of bezoek de winkel op zoek naar iets moois voor de kerst! Ik ben al een aantal keren geweest voor de kerst.
Geweldig advies en vriendelijke medewerkers die oog hebben voor mooie decoraties. De winkel is een plaatje en het assortiment bloemen, planten en kerstaccessoires zorgt dat iedereen wel met iets moois thuis komt.
Aanrader. Een prachtige winkel! Bij Tommy zijn altijd mooie en bijzondere bloemen te koop. De medewerkers kunnen prachtige boeketten maken en ze kunnen je ook van goed advies voorzien bij speciale gelegenheden. Ik vind het een feest om iets van Tommy te krijgen, of om te geven. Het hoeven geen grote of dure boeketten te zijn, ook een aardigheidje wordt met veel zorg en oog voor detail ingepakt. En moet je even wachten? Dan kijk je ondertussen je ogen uit; mooie potten, planten, kransen, kandelaars, vazen, kussens, etc.
Prachtige bloemenwinkel met professioneel personeel. Altijd de mooiste bloemen en planten. Ook de perfecte plek om een leuk kado te vinden. Tijdens de feestdagen ideale plek voor inspiratie om je huis helemaal in de kerst/paas/zomer sferen te maken.
Prachtige winkel, voor elk wat wils... Meer dan kwaliteitsbloemen en -planten alleen; bij Tommy Bloemen is er juist ook oog voor styling en trends. Heerlijk om te neuzen... Vriendelijk, enthousiast maar ook eerlijk advies. Als ik in de buurt ben kom ik er graag!
Prachtige bloemenwinkel in Leerdam! Exclusieve winkel met ook een mooie website waar je diverse items kunt bestellen via de Online Shop. Daarnaast exclusief bloemwerk voor iedere gelegenheid, persoonlijke aandacht van een leuk team en diverse projecten op locatie. De bloemist van Leerdam!
Prachtige winkel en je wordt altijd erg vriendelijk geholpen. Je wordt altijd blij met een mooie bos bloemen van Tommy en ze hebben ook heel veel andere leuke spullen, ieder seizoen. Het is een feestje om de winkel in te lopen.
Ben al jaren vaste klant bij Tommy en zij hebben in 2018 ook onze trouw locatie van bloemen voorzien. Altijd mooie bloemen en een gezellige babbel.
Mooie bloemenwinkel met enthousiaste en creatieve medewerkers. Ook een mooie webwinkel met ruime sortering. Kwalitatief goede bloemen. Ook veel aandacht voor de seizoenen, nu een en al kerst sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid