facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tomatoworld

Tomatoworld

Info

Tomatoworld expresses the strong value of the Dutch horticulture sector and its evident contribution to the world foofchallenge. Visit our exhibition!

Geschiedenis

Tomatoworld is op afspraak te bezoeken voor business to business groepen. Voor meer informatie zie de website www.tomatoworld.nl



"TOMATOWORLD is een informatie en educatiecentrum in het Westland dat uitdrukking geeft aan de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector en haar evidente bijdrage aan de wereldvoedseluitdaging.Een bezoek aan Tomatoworld is een ultieme beleving. Tijdens het bezoek aan onze kas met 80 verschillende tomatenrassen worden al uw zintuigen geprikkeld en krijgt u op uw wensen afgestemde informatie van zeer ervaren gidsen over o.a. duurzame teeltwijze, innovatieve technieken en kennis van het Nederlandse tuinbouwcluster. Een bezoek aan Tomatoworld is op afspraak. De tarieven vindt u op onze website.Graag tot ziens!"
Adres: Zwethlaan 2, 2675 LB Honselerdijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)174612525
Stad: Honselerdijk
Route: Zwethlaan 2
Postcode: 2675 LB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00

Recensies
Wie meer over de tomaat wil weten doet er goed aan dit eens te bezoeken. Een verhaal aangepast op de bezoeker en een mooi kijkje in hoe de tomaat groeit.
Informatie en promotie van de tomaat. Ongelofelijk hoeveel verschillende soorten / maten / smaken / kleuren er zijn. Nu ben ik helemaal niet zo'n liefhebber van tomaten maar het leuke is dat je overal van mag proeven en ik moet toegeven dat die ene tomaat ter grootte van een druif best lekker was!.
Inrichting en expositie geheel gerestyled. Mooi en informatief geworden. Bezoek aan de kas is zeker aan te bevelen. Perfecte locatie voor ontvangsten en presentaties.
Informatie organisatie voor groepen over voedsel, water, etc. Heel interessant om hier een x te reserveren.
Het was erg leerzaam en leuk. We komen zeker nog een keer terug
Heel informatief, wil je iets leren over de sector dan moet je hier naar toe.
Erg interessant om eens binnen te kijken
Beetje saai. Alle tekst op borden. Geen plantjes te zien.
Mooi kwekerij met mooie producten
Leuk informatief en leerzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid