facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tom Online Marketing

Tom Online Marketing

Info

Welkom bij Tom Online Marketing!

Social media, websitebeheer en commercieel bedrijfsadvies met een persoonlijke touch!

Geschiedenis

WELKOM BIJ TOMFRANSSEN.COM

In het hart van de gemeente Peel en Maas ligt uw partner op het gebied van interim business services & marketing ondersteuning. Mijn naam is Tom Franssen en ik leid u graag rond in de wereld van social media en websitebeheer! Met mijn bedrijf ga ik een stap verder dan het alleen maar uit handen nemen van uw social media account of het onderhouden van uw company website. Ik geef u gedegen commercieel advies en samen overleggen wij intensief over uw bedrijfsfilosofie, uw imago en uw (potentiële) klanten. Op basis van deze grondige inventarisatie kan ik uw bedrijf gedegen promoten op het wereldwijde web, met als doel dat uzelf met uw medewerkers weer aan de slag kunt gaan.


Iedere ondernemer is dagelijks in de weer met het runnen van zijn/haar organisatie en heeft daardoor weinig tot geen tijd om na te denken over goede evenwichtige online marketing. Naast het aanschaffen en onderhouden van een company website is het heden ten dagen van belang om ook op social media aanwezig te zijn, geheel in lijn met het bedrijfsimago. In een gebalanseerde mix van commericiële en niet-commerciële berichten verover ik samen met u een hogere online positie.
De impact van social media werd jaren geleden nog onderschat, maar de "moderne" ondernemer kan er niet meer omheen! Bij het gebruik van social media is niet alleen de keuze van welk platform u gaat inzetten van belang, echter ook de boodschap. Welke berichten gaat u posten? Wanneer post u een bericht? Wie kan uw berichten zien, maar vooral AAN WIE wilt u uw berichten laten zien?

Herkent u zichzelf als ondernemer in deze visie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Ik bied een aantal passende oplossingen. Lees hier meer over op mijn website.

Adres: Helden (plaats)
Telefoonnummer: 0654252947
Stad: Helden


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid