facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tolle Lege

Tolle Lege
Adres: Werh. vd Veldenweg 3, 3281 AN Numansdorp
Telefoonnummer: 0186-654124
Stad: Numansdorp
Route: Werh. vd Veldenweg 3
Postcode: 3281 AN



op zoek naar gerelateerd: Tolle Lege Bladmuziek, Refoboek, Adullam webshop, Tolle Leges, Tolle Lege Erasmiaans, Tweedehands Christelijke kinderboeken, Tolle Lege Elspeet, Boekhandel Numansdorp
Recensies
Ruime keuze voor niet al te veel geld. Echter, er worden cd's te koop aangeboden, die men beter naar de kringloop kan geven, dan te koop aanbieden. Met plakband geprepareerd en de schijf is beschadigd ook. Kan echt niet.
Ik koop hier altijd mijn bladmuziek. Tot nu toe altijd goed afgeleverd. Topservice, waarbij de opbrengst ook nog naar een goed doel gaat!
Heel fijn zo'n biep, waar je je kinderen met een gerust hart kunt laten snuffelen. En een ruime keuze! Ook in de winkel genoeg keus. En je kan er ook boeken, cd's enz.bestellen, die ze dan nog thuis komen brengen ook. Prima service dus!! En dat alles voor onze gehandicapte medemens!!!
Een gezellige winkel waar je de gekozen bladmuziek ook nog kunt doorspelen. Een aanrader voor de orgelliefhebber!
Boek nieuw gekocht, bij aankoop beschadigd, volgens de verkoper stond er tweedehands bij... Afrader!
Een site waar je goed boeken kunt kopen en waar een gedeelte van de winst naar een goed doel gaat. Goede persoonlijk ondersteuning als je die nodig hebt en een geweldige service.
Mooi assortiment, nette boeken, levering in orde Gods zegen!
Uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel. En mensen die veel tijd hebben voor de mede mens.
Ze hebben goede boeken.
Veel 2e hands boeken en zeer vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid