facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Yildiz

Toko Yildiz

Info

Buitenlandse producten scherp geprijsd, lunchroom (ook bezorgen): Italiaanse en Turkse pizza's, kapsalon, broodjes, dürüm döner, schotels, baklava, tosti's



"xxx"
Adres: Dijkstraat 61, 8801 LT Franeker
Telefoonnummer: 0639256651
Stad: Franeker
Route: Dijkstraat 61
Postcode: 8801 LT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Memo's Doner & Pizza Memo's Doner & Pizza 136 meter Memo's Doner en Pizza
Recensies
Eten bestellen gaat vlot. Bezorgen niet. Het eten kwam meer dan een uur te laat. Natuurlijk was het koud. Twee bestelde sauzen zaten er niet bij. Bij contact met de Toko was het enige commentaar: het is druk. Daar heb ik begrip voor, maar neem dan geen bestelling aan of vertel wat de echte bezorgtijd gaat worden. Een afknapper, ik bestel er niet meer.
Na een half uur nog geen bezorging dus maar even. De bezorger was wel op tijd vertrokken. Na 45 minuten toch eindelijk eten maar natuurlijk ondertussen koud geworden dus even bellen. Na wat excuus kreeg ik al slot dat ik dan maar niet bij hen moest bestellen
Goedenavond, eten was erg lekker. Helaas hebben wij de verkeerde bestelling gekregen. We hebben gebeld en de klantenservice was erg slecht. Wij moesten betalen voor wat we niet besteld hadden. Geen aanrader.
Hier laatst een broodje döner gehaald, maar dat ook de laatste keer. Het vlees kwam uit een warmhoudbak en ging daarna in een pan onder de salamander grill, waardoor het ontzettend droog en taai werd. Het vlees werd niet direct vanaf het spit gesneden, zoals bij de meeste döner zaken gebeurt.
Nieuwe eigenaar Doner is matig als je shoarma besteld moet je apart betalen voor de saus .
Eerst te veel geld gerekend dan de helft van de bestelling meegeven en daarna ook nog eens een verkeerde bestelling als excuses een blikje Cola voor mij niet weer...
Leuke goede vriendelijke toko, vanalles te vinden. Merendeel gericht op Turkse ingrediënten en lekkernijen. Van fruit tot kauwgom en alles wat er tussen zit. Niet duur, en over het algemeen geen nee te koop. Ook is er de mogelijkheid om een hapje te eten, de keuze is net als in de winkel reuze. Ik zou zeggen waag eens een kijkje, je gaat er geen spijt van krijgen.
Heerlijk gegeten hier! Nog niet eerder zo'n lekkere kapsalon gehad. Het personeel en de eigenaar waren ontzettend vriendelijk en we zijn als vorsten behandeld. We komen zeker terug.
Heerlijk eten, had een broodje döner. Vlees was echt goed heet en voor 5 euro heb je een geweldige maaltijd. Zeker een aanrader met hele vriendelijke mensen.
Veel te laat eten en blijkt de bestelling ook nog verkeerd te zijn .en als klapper op de vuurpijl patat slof
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid