facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Tai Cheung

Toko Tai Cheung

Info

Toko & Take Away, Indonesisch, chinees, Surinaams toko

Geschiedenis

Local Business



"Local grocery store and take away food"
Adres: Blokhuis 10, 2161 EW Lisse
Telefoonnummer: 0252421407
Stad: Lisse
Route: Blokhuis 10
Postcode: 2161 EW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30

Recensies
Ik raad deze toko echt af!!! Heb na het eten van een afhaalmaaltijd een voedselvergiftiging gekregen, ik kon 3/4 dagen niets binnenhouden en voelde me erg ziek. Onhygiënisch dit!!
Prima toko voor Indische en Aziatische ingrediënten. Alleen is het eten niet meer zo Aziatisch als het was qua smaak.. zonde
Maandag gaat de toko om 13.00 open staat er op de deur We mijn dochter en ik staan om 13.15 voor de deur rolluik is nog naar beneden er lopen 2 mensen binnen ze zijn spullen aan het klaar zetten er komen nog meer klanten bij staan er klopt zelfs een klant op het rolluik geen reactie van de medewerker na 10 minuten te hebben gewacht zijn we maar weg gegaan het is jammer dat ze niet op tijd kunnen openen Er hangt op de deur een vraag voor personeel je mag zelf weten hoe laat je begint ideale baas succes
Wat een leuke toko ze verkopen allerlei Aziatische producten, als kookliefhebber wordt ik heel blij van deze winkel. Vriendelijk personeel, die je graag helpt als je wilt weten hoe je een product moet gebruiken. Wanneer je liever niet zelf kookt hebben ze volop keus in heerlijke gerechten, alleen even thuis opwarmen en je hebt een kwalitatief goede Aziatische maaltijd op tafel. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde.
Klantvriendlijk Prijzig €6,75 menu 1 vlees + 1 groente Matige kwaliteit bami, mihoen gewoon en droog Smaak gewoon Weinig keuze Thempe valt niet onder groente, maar onder vlees :/ Zzer vreemd.
Ze hebben hier veel lekkere Aziatische levensmiddelen. Het is wel een klein winkeltje, ergens in het midden van het winkelcentrum, maar wel heel erg volgepropt, o.a. een heel vol schap met diverse kruiden. Het personeel is vriendelijk en klantgericht. De prijzen zijn redelijk te noemen.
Een rijsttafel voor 2 personen besteld. Goede porties, gevarieerd en zeer smaakvol. Ik kom hier al jaren en Toko Tai Cheng blijft voor de beste Toko in Lisse en omgeving.
Supervriendelijke mensen. Echt uitmuntende, prettig geprijsde en kraakverse afhaalmaaltijden. Heerlijk gegeten en keurig geholpen.
Goede kwaliteit kant en klaar maaltijden. Ik koop hier regelmatig en het eten is smakelijk en goed. Wel wat duurder dan de chinese afhaal maar dat verschil is het meer dan waard.
Super winkel. Een zeer aardige eigenaar en hulpvaardig personeel. Groot assortiment Oosterse producten en lekkernijen. De kant en klare maaltijden zijn zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid