facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Sindjaja

Adres: Waagpassage 11 , Lelystad 8232 DR, NL
Telefoonnummer: 0320 244 797
Stad: Lelystad
Route: Waagpassage 11
Postcode: 8232 DR


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Surinaamse toko Lelystad, Toko Lelystad Lelycentre, Toko Lelystad Botter, Indonesisch eten Lelystad, Toko Lelydorp, Rijsttafel bestellen Lelystad, Toko Almere, Toko Makan
Recensies
Eten was goed aleen belachelijke prijzen en word maar een draai aan gegeven . Had gehaktballetjes 200 gram prijs 32,50 een kilo . En er werd 6,50 afgerekend ipv 6,40 2 stokjes kip sate 5 euro en dan nog 8,50 voor een kleine bak nasi. Later zag ik op de site dat ik beter kon gaan voor nasi rames dan had ik 2x vlees 1x groente grote bak nasi en nog wat dingentjes voor 14,50 iets wat de verkoper me ook op had kunnen wijzen. 1x geweest nooit meer
Deze Saté Ayam was zeker een dikke 8,5. Nog niet alles kunnen proberen in deze toko, maar de eerste hapjes en de gastvrijheid van de medewerkers beloven veel goeds!
Wij hebben hier van het weekend voor het eerst iets gegeten en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Het eten was echt heerlijk en de prijs was wat mij betreft prima. De mensen zijn ook heel erg aardig. Wij gaan hier zeker vaker wat eten.
Na de slechte start van gister, vandaag het opnieuw geprobeerd. Werd klantvriendelijk ontvangen en dachten mee. Eenmaal thuis opgewarmd en het was heerlijk! Alles was goed op smaak, goede porties. Wij komen terug. Wel opletten met compleet gerecht, dat dit zonder bami of nasi is. En dat je het thuis opwarmt, tenzij je geen moeite hebt met de magnetron.
13 euro voor grote bami. 4 sate stokjes 10 euro. Ik was hier voor het eerst. Eenmaal thuis was kip niet eens gaar. En bami was geen lekkere smaak. Eens en nooit meer! Belachelijke prijzen en voedsel van slechte kwaliteit. En nu met diarree van hun eten. Wees gewaarschuwd.
De standaard hapjes zoals de lemper en risolles zijn lekker van smaak, de bapao is echt veels te klein voor die prijs. Droge kipsaté a 2,50€ per stokje is natuurlijk schandalig. Aardige mensen maar de prijzen zijn echt veel te hoog!
Heerlijk authentiek eten, vooral de sate altijd goed. De bali en de pastei zijn verrukkelijk. Ga zo door dames Vegetarische menuopties: Ja Kindvriendelijkheid: Altijd lief met kinderen Rolstoeltoegankelijkheid: Top Speciale dieetwensen: Vega
Heerlijke authentiek Indonesische gerechten met - zo heb ik me door mijn Indonesische schoonmoeder laten vertellen - de échte smaak van Indonesië. Een grote Rames met Bali pittig!, boontjes en bami of witte rijst is mijn favoriet.
Heerlijk eten, vriendelijk personeel en alle ingrediënten voor mijn thuis kookkunsten
Wederom top gegeten. Online besteld. Netjes verzorgd en warm thuisbezorgd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid