facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Sil

Toko Sil

Info

Toko Sil - als je wat lekkers wilt! (If you want something delicious!)
Indonesian Food, Takeaway Meal, Indonesian Restaurant & Catering.

Geschiedenis

Catering service en afhaal van authentieke & heerlijke Indonesische gerechten bereid met dagverse producten en halal vlees.

Toko Sil heeft een grote variatie aan Indische snacks zoals lemper, loempia's, pasteitjes, resolles, bapao's, martabak, pisang goreng, Indische kroketten.

In de toko is dan ook een grote selectie aan exotische producten te vinden wat u kunt kopen om zelf gerechten te maken of artikelen die onverbrekelijk verbonden zijn met de Oosterse keuken.



"In onze toko kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan lekkere Indonesische gerechten en snacks. We hebben diverse vlees-, kip-, groenten- en vegetarische gerechten. Onze heerlijke Indonesische gerechten worden bereid met dagverse producten en halal kip-vlees. Naast de kip- en vlees gerechten hebben we voor u ook garnalen en visgerechten.In onze toko is dan ook een grote selectie aan exotische producten te vinden, die u kunt kopen om zelf gerechten te maken of artikelen die onlosmakelijk verbonden zijn met de Oosterse keuken.Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag Indonesische catering voor u voor alle soorten feestelijke gebeurtenissen; verjaardagen, recepties, trouwfeesten, bijeenkomsten etc.Wij ziens u graag in Toko Sil."
Adres: Almkerkplein 50, 2134 DR Hoofddorp
Telefoonnummer: 023-5619893
Stad: Hoofddorp
Route: Almkerkplein 50
Postcode: 2134 DR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00
Dinsdag: 16:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 16:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Beste toko Hoofddorp, Surinaamse Toko Hoofddorp, Indonesische toko Hoofddorp, Toko Hoofddorp openingstijden, Toko Pandora - Hoofddorp, Toko Pandora menu, Toko Hoofddorp PAX, Toko concourslaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voorbij de thee Voorbij de thee 950 meter Vandaag op school ons eerste teamsamenzijn gevierd na corona periode met een overheer...
Veg Delights Veg Delights 2 km Let us Cater your next Party! Visit our site and check our Party packs.
Woutopia/ Kitchen Kings Woutopia/ Kitchen Kings 2 km SURINAAMS IN HOOFDDORP Via de website Thuisbezorgd had ik een bestelling gedaan bij ...
Mardjina's Catering Mardjina's Catering 3 km Gespecialiseerd in het verzorgen van Surinaams/Javaanse specialiteiten, diverse snack...
Eten van Poh Eten van Poh 3 km Poh Chin Lim maakt authentieke Aziatische gerechten volgens de peranakantraditie. Per...
Restaurant Anak Blitar Restaurant Anak Blitar 4 km Enorme hoeveelheid keus. Maar daarin heel fijn geholpen. Smaak was heerlijk. Gaan daa...
Ninh Cakes Ninh Cakes 4 km Voor mijn plezier maak ik unieke taarten en cupcakes voor verjaardagen en andere gele...
Bob & Frank Bob & Frank 4 km Cocktail catering, tasting, workshops, masterclasses en volledige partyservice. Bob...
Joyce Foodcorner Joyce Foodcorner 4 km Heerlijk eten en altijd tijd voor een gezellig praatje
Recensies
2 x besteld. Het eten is best lekker maar de porties zijn erg klein. Een "grote bak" maar helaas erg weinig inhoud. Voor de prijs die je betaald valt het erg tegen.. erg weinig vlees. Voortaan dan toch maar naar toko Pandora waar de bakken goed gevuld worden voor minder geld!
Altijd wel goed geweest en ondanks kleinere porties en hogere prijzen bleven we toch bestellen, helaas laatste 2 keer is de kwaliteit wel minder geworden. Gele rijst te papperig en weinig smaak, ook meerdere groente gerechten weinig smaak, flauw en niet pittig. Helaas geen goede ervaring deze keer en dat is jammer voor de prijs die je moet betalen.
Helaas niet meer zoals het was, eten was flauw en zat 2 x op een kruidnagel te kauwen. Wij zijn beter van ze gewend!
Het eten is altijd super lekker ! Nogmaals bedankt
Heerlijk eten, goede smaak,wij komen er al jaren, alleen 1 minpuntje. Sil je porties worden steeds kleiner.en dat is wel jammer, zeker nu de prijzen ook zijn gestegen.voor mij een reden om eens ergens anders te gaan halen.
Heerlijke bubble tea& ook schattig verpakt, ben hier met vriendin geweest&we hebben echt genoten. Wel nadeel dat hij pas zo laat opengaat, want na school hebben ik& m'n vriendin wel echt zin in een bubble tea.Verder heel lekker, ook is het gezellig om buiten voor de deur op het bankje te zitten, zeker aanrader om met mooi weer te gaan.Dagg!
Het eten is prima. De gerechten zijn niet al te pittig en dat is fijn.Ik adviseer erheen te gaan en terplekke bestellen ; meestal niet druk.
Heerlijk eten en zeer vriendelijke correcte bediening. Ik heb mij voorgenomen om daar toch wat vaker naartoe te gaan
Wij lieten het eten bezorgen en schrokken van de matige hoeveelheden. Wat niet kan is dat alle gerechten door elkaar in 1 bakje werden gedaan wat de smaken niet ten goede kwamen. Echt jammer en is simpel op te lossen door een bak te gebruiken met vakjes zodat het niet door elkaar gaat. Dit gemeld maar wordt niet op gereageerd.
2x besteld en thuis bezorgd. Beide keren was het eten louw. Dan kan ik net zo goed een kilo nasi van de Dirk halen en die in de magnetron gooien. Verder was het eten goed, maar de bezorger niet eerst 3 andere adressen laten doen. Frank en Yvonne Tegelaar, Albergerbos 102.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid