facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Naga

Toko Naga

Info

Echt authentiek Indisch eten? Toko Naga in Rosmalen biedt je het beste wat de Indonesische keuken te bieden heeft. Heerlijk vers, fantastisch eten.

Geschiedenis

Echt Indonesisch eten met heerlijke gerechten!

Adres: Dorpsstraat 49, 5241 EA Rosmalen
Telefoonnummer: 0738887283
Stad: Rosmalen
Route: Dorpsstraat 49
Postcode: 5241 EA


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 19:30
Dinsdag: 14:30 - 19:30
Woensdag: 14:30 - 19:30
Donderdag: 14:30 - 19:30
Vrijdag: 14:30 - 19:30
Zaterdag: 14:30 - 19:30
Zondag: 14:30 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: Surinaamse Toko Oss, Chinees Rosmalen, Indisch afhalen, Afhaal Rosmalen, Paasbrunch Rosmalen, New Garden Rosmalen, Toko Naga Tilburg, Toko Naga menu
Recensies
De Toko zag er kaal en eenbeetje ongezellig uit. Ik ben een Indonesische vrouw, en vind de nasi rames heerlijk! Het was echt smaakvol, we komen zeker terug.
Is er al meerdere jaren maar pas onlangs ontdekt. Kom als inwoner van Den Bosch zeer zelden in centrum van Rosmalen. Wij zijn grote fans van de Indonesische keuken en daarvoor is de spoeling erg dun in Den Bosch, maar toko Naga is een schot in de roos. Perfect. Heerlijke authentieke maaltijden tegen hele leuke prijzen. Ook prima verpakt in stevige dozen en niet die plastieke nasi- en bami-doosjes van de Chinees die helemaal krom trekken in de magnetron. 1x2 weken halen en 2 dagen genieten. Pakken altijd wat meer, maar een complete maaltijd is al ruimschoots voldoende voor 1 persoon. Zaak ziet er ook onberispelijk uit. Om door een ringetje te halen. Geeft ook vertrouwen. Vriendelijke bediening van aardige mevrouw die alles inpakt met handschoentjes aan. Absoluut TOP. Een echte aanrader voor liefhebbers van de Aziatische keuken en Indonesisch in het bijzonder. Wanneer je alleen de Chinees kent, bereid je dan voor op een bijzondere kennismaking. Het is totaal anders.
Altijd een vriendelijke service en heerlijk eten. Vooral de pittige aubergine is een favoriet!Eten: 5/5
Lekkere en heerlijke maaltijden, maar daar betaal je tegenwoordig wel voor. Jammer dat ik in een korte tijd ongeveer 3 a 4 euro erbij heb zien komen.
Mijn moeder komt van Java en ik proef bijna haar eten als we hier afhalen, erg lekker. Het enige wat lastig is om opnieuw op te warmen zijn de rundvlees gerechten, deze worden dan vaak te droog. Daar heb je geen last van bij de garnalen, kip of groenten. Zet altijd een kommetje water in de magnetron bij het opwarmen tegen uitdrogen.
Vandaag voor het eerst in Oss eten gehaald. De kip was lekker en de rest was niet zo bijzonder. Maar ben ik nou de enige die meer dan €8 best veel geld vind voor 5 stukjes kip, 10 boontjes , een ei, wat tempeh en een bakje droge witte rijst. Ik had nog best honger, zelfs bij de grotere portie was de rijst voldoende maar de rest heel karig! Ik heb nog een tip voor de menukaart op internet, zet achter de gerechten wat er in zit. Ik denk dat ik en vele met mij de Indonesische namen van alle gerechten echt niet kennen. Een korte omschrijving maakt alles veel makkelijker! Succes met de nieuwe zaak.
Nee sorry. Ik vond het niet zo lekker. De lumper was met gehakt en smakeloos. De risolles was met rul gehakt en 3 stukjes wortel. Niet de ragout die er in hoort. Ook zonder smaak. De ikan tri en tempé waren goed op smaak.
Heel erg lekker gegeten, grote portie, veel keuze en perfecte smaak! Goede uitleg van Joris, supervriendelijk geholpen. Wij gaan vaker afhalen in Rosmalen Groeten Dennis en Kirsten Foodtrain Culinair
Een heerlijke keuze uit heel veel ontzettende lekkere gerechten. Een absolute aanwinst voor Rosmalen. Top
Oei.. het eten ruikt verre van vers na het opwarmen ik heb 3 hapjes geprobeerd, maar de smaak was ook verre van vers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid