facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Mee Sin

Toko Mee Sin

Info

groot assortiment Chinese, Indonesische, Thaise, Japans, Indiase, Surinamse
artikelen voor uw rijsttafel. Henna haarverf , wierrook, Chinese porcelein,

Geschiedenis

Een echte en betrouwbare Asian supermarket
in het Gooi

Label

veel keuze van theeen en kruiden

Adres: Leeuwenstraat 33-35 , Hilversum 1211 ES, NL
Telefoonnummer: 035 623 3505
ln.evil@niseemokot
Stad: Hilversum
Route: Leeuwenstraat 33-35
Postcode: 1211 ES


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: toko hilversum hilvertsweg, surinaamse toko hilversum, indische toko hilversum, chinese toko hilversum, toko hilversum gijsbrecht, toko hilversum hilvertshof, aziatische supermarkt hilversum, toko bussum
Recensies
Ik ging vandaag wat boodschappen halen bij een Aziatisch winkel Toko Mee Sin in Hilversum waar ik al jaren lang van alles koop. Ik pakte een pak noedles om te kopen, toen ben ik van gedachten veranderd, dus ik heb het netjes teruggezet. Ik had al eerder die dag een pak noedles bij de Xenos gehaald dus had het niet nodig. Toen ik bij de kassa stond en sushi rijs wou afrekenen begon er een vrouw plotseling te vragen waar de noedels waren. Eerst was ik in de war. Ik wilde gewoon voor mijn spullen betalen naar huis gaan. Hou er rekening mee houden dat ik een zwarte vrouw ben die hooddoek/hijab draagt. Ik vertelde haar beleefd dat ik de noedels al eerder had terug gelegd, maar ze wilde me gewoon niet geloven. Ik was best in de war en geschokt omdat ze me bleef beschuldigen van diefstal. Het was de meest vernederende ervaring van mijn leven. ze wilde mijn tas controleren, dus ik vertelde haar dat ze dat kon. Dat was niet genoeg voor hen, ineens wilden ze mijn jas controleren. Natuurlijk vonden ze niets. Ze wilden geen excuses aanbieden. Toen zij haar man dat andere mensen die op mij lijken, meestal stelen. Dit gebeurde allemaal terwijl er mensen in de winkel stonden.
Aardige mensen! Ze helpen altijd met je vragen. Het aanbod is groot en ze hebben heel veel dingen die je niet bij je lokale Jumbo etc kan vinden. Ik kom hier altijd om wonton of gyoza velletjes te halen om dumplings te maken, maar raak altijd afgeleid door alle andere interessante en lekkere dingen die ze hebben. Mijn go-to winkel in Hilversum for Aziatische goederen.
Alleen al de geur maakt dat je naar binnen wil. Maar altijd juist wel hier de spullen die je zocht om dat gerecht te maken dat je wilde.
Kleine winkel, maar ze hebben bijna alles voor de liefhebbers van de toko.
Gewoon goed. Alleen eigenaar moet eens achter zn toonbank vandaan en niet alleen films kijken op zn mobieltje
Lekkere hapjes voor een lage prijs. Wel een beetje rommelig af en toe, maar als je iets zoekt willen ze je graag helpen!
Uitgebreid aanbod van oosterse voedingsmiddelen, goed assortiment diepgevroren en verse waar. En betaalbaar. Fijne toko!
Wat een walhalla is het daar met heerlijle geuren. Top Toko.
Van alles en nog wat te koop, niet heel goedkoop en wel op de datum letten want sommige spullen staan er al tijdje
Ze maken de allerlekkerste sambal.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Toko Mee Sin met het openbaar vervoer


Hilversum, Stationsstraat 120 meter
106
5
6
Hilversum, Station 170 meter
106
108
109
121
320
5
58
59
6
70
N32
Hilversum, Station 170 meter
1
104
106
108
2
3
320
5
6
Hilversum, Station 170 meter
1
109
2
3
Hilversum, Station 170 meter
104

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid