facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Anugerah

Adres: Het Kleine Loo 216 , Den Haag 2592 CK, NL
Telefoonnummer: 070 383 3896
Stad: Den Haag
Route: Het Kleine Loo 216
Postcode: 2592 CK



op zoek naar gerelateerd: Mariahoeve Den Haag, Winkelcentrum Mariahoeve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogvliet Hoogvliet 141 meter
Coop Coop 665 meter
SPAR SPAR 738 meter
SPAR SPAR 1 km
De kleine Croon De kleine Croon 1 km Met het Buurtpreventieteam loop ik vaker langs deze winkel en ik vroeg me altijd al a...
SPAR SPAR 2 km
Yavuz Supermarkt Yavuz Supermarkt 2 km Alles is vers.. En heel goede slager.. En goedkoop
AH TO GO AH TO GO 3 km
Hema Hema 3 km
SPAR SPAR 3 km
Spar Spar 3 km In onze eigentijdse supermarkt gelegen in naast Den Haag Centraal, bieden wij u volop...
Rojgar Supermarkt Rojgar Supermarkt 3 km Ik ken genoeg Poolse supermarkten die meer vriendelijker en service gerichter overkom...
SPAR SPAR 3 km
Supermarkt 7 Days Supermarkt 7 Days 3 km Klein maar fijn, handig als je even wat nodig hebt als de grotere supermarkten al dic...
Aldi Aldi 3 km
Recensies
Heerlijk broodje met sambal van kippenlevertjes gegeten. Het was heerlijk pedís. Volgende keer ga ik voor de soto gambing. Lijkt me ook erg lekker. En vriendelijke, gezellige medewerkers.
Gemiddeld eens per twee weken lekker Nasi Rames. Nasi Goreng Djaw, Orak arik, Paksoi, daging rendang en kip cashew is onze favoriet, maar de daging smoor en de ikans zijn ook heerlijk! Evenzo de pasteitjes en andere hapjes.
Eten duurde vreselijk lang en niet zo goed etenEten: 3/5
Ben zelf indo en kom hier al jaren. Geloof het gezwets over kleine porties, niet lekker, onvriendelijk maar niet. Smaak is onovertrefbaar, bediening gewoon authentiek en de porties voor een grote eter ruim voldoende. Is niet voor niets dat ik steeds terug kom! Selamat menjamu selera.
De service is om moedeloos van te worden, je word zo geïrriteerd en denigrerend aangesproken dat ik twijfel of ik de maaltijden nog wel wil eten. Hoe kun je naar drie lege bakken nasi wijzen en iemand gebieden een keuze te maken alsof ik het menu uit mijn hoofd ken? Onfris, onvriendelijk en asociaal.
Naar deze toko kwam ik niet om de boodschappen te doen die je normaal bij een toko haalt, dus daar kan ik geen zinnig woord over zeggen. Daarom een gemiddelde van 3 sterren. Voor een nieuw verzendbedrijf genaamd Homerr had ik eerst gebeld met de Klantenservice van Homerr om te vragen naar de dichtstbijzijnde afgiftepunten voor pakketten. Volgens mijn postcode kwam toko Anugerah daaruit en een supermarkt, El Karama, notabene aan de Hoefkade. Voor mij is de laatste ver weg, 2 uur met de tram heen en weer en nog een flink stuk lopen. De toko bleek in 1e instantie geen optie, het had geen verzendlabels, die zouden pas dinsdag binnenkomen. Ik belde op de donderdag ervoor. Dus in vredesnaam naar de Hoefkade. De supermarkt vertelde me dat zij geen pakketten voor Homerr meer aannamen, ondanks herhaaldelijke communicatie. Met pakket retour naar huis. Daarna gebeld met de toko voor de zekerheid. Ja, op dinsdag komen de labels binnen. Nu moet mijn pakket binnen 5 werkdagen zijn gepost anders vindt annulering plaats. Dinsdag kwam ik bij de toko. Nee, de labels zijn er niet, die komen pas donderdag! In mijn hele leven heb ik nog nooit zo vaak een pakket retour moeten meenemen naar huis! In de toko gebeld met Homerr. Na mijn beklag te hebben gedaan, was de medewerker bereid om de omliggende pakketverzendadressen te bellen om te kijken welke wel labels had. Het dichtstbijzijnde adres was de Ellekomstraat in de Schilderswijk. Weer na thuiskomst in de tram. He he, eindelijk het pakket afgeleverd. De toko kan er niets aan doen maar voor mij is het de eerste en laatste keer dat ik Homerr heb gebruikt. Ik begrijp hun naam nu ook wat beter: elke keer neem je je pakket weer mee naar huis. De duurzaamheid waarmee wordt geschermd is dan ook goed te verklaren. Als het pakket niet wordt verzonden, is het logisch dat het erg duurzaam is. Jij hoeft geen benzine- of vervoerskosten te betalen, de ander neemt zijn pakket gewoon mee naar Home.
Goede toko met heerlijke producten. Ook die supergrote potten sambal daar neem ik er altijd een paar van mee naar huis. Ontzettend aardige mensen achter de toonbank.
Veel oosterse producten echter wel tegen een redelijk hoog tarief als je dit met de omgeving Haagse markt vergelijkt. Overigens kun je hier ook een maaltijd bestellen en is er plek om deze direct op te eten.
Ik vind deze toko niet zo heel goed. Heb nu een aantal keer iets gehaald hier maar het is het telkens net niet. Niet lekker, niet vers en niet goed op smaak. Sorry. Ik kom hier niet meer.
Mijn vaste Toko. Kan er alles halen wat ik nodig heb om Indisch te koken. Lekkere Indische hapjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid