facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Anak Mas Hengelo

Info

Toko Anak Mas Hengelo, de Toko in Hengelo voor heerlijke Indonesische kant en klaar maaltijden. En een compleet assortiment producten! Schoon en gezellig!

Geschiedenis

Een gezellige Indonesische Toko, met heerlijk eten en een groot assortiment Aziatische producten. Voor de deur, gratis parkeren = relaxed winkelen!

Adres: Meijersweg 15, 7553 AX Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0742918038
Stad: Hengelo
Route: Meijersweg 15
Postcode: 7553 AX



op zoek naar gerelateerd: Toko Hengelo, Indische Toko Hengelo, Meijersweg 15 Hengelo, Toko Hengelo klein driene, Toko Enschede, Toko Hengelo Thiemsbrug, Toko Almelo, Indische toko Enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Twentse Worstkoningin De Twentse Worstkoningin 892 meter Dit leuke kraampje tegen gekomen op de markt in Almelo. Beste worst die ik ooit gevon...
Proefwerck Kookstudio & Wijnwinkel Proefwerck Kookstudio & Wijnwinkel 1 km Ruim assortiment en een zeer enthousiaste eigenaar. Naast de winkel kun je hier ook ...
Meesterlijke Koffie & Thee Meesterlijke Koffie & Thee 1 km Wat een fijne plek voor een heerlijke cappuccino en taart! Genoten van de Lemoncurt e...
Temiz Markt Temiz Temiz Markt Temiz 3 km Echt een aanbeveling waard, Reclame aanbieding meldingen zijn niet in de Nederlandse ...
Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia Zuivelhoeve Hasselo/Limburgia 4 km Fijne service en veel keus.Heerlijke kaassoorten.
Patrick's Patrick's 4 km Top service en heerlijke producten! Jammer dat ik niet meer in de buurt woon. Kwam er...
Bloemen Groenten en Fruithuis Kuipers Bloemen Groenten en Fruithuis Kuipers 40 km De lekkerste aardbeien die ik in tijden heb geproefd. Dank!
Recensies
Ik kom vanuit nijverdal hier altijd erg graag lekker eten halen makan makan. super vriendelijk personeel jammer, dat ik niet meer sterren kan geven. Maiskoek is ook een echte aanrader. Wel op tijd bestellen.
Heerlijk verse maaltijden en super vriendelijke medewerkers. Sinds we deze toko 'ontdekt' hebben halen we er regelmatig vegetarische nasi of bami rames. De moeite waard om even om te rijden.
Fijne Toko, eerlijke prijs en goede service
We hebben er Indonesische eten gehaald, wat is dat goed. We eten vaak Indonesische, koken het zelf en halen het regelmatig. Deze winkel is echt wel 1 van de toppers in Nederland. Ze hebben niet super veel, maar echt een aanrader. Mensen zijn super vriendelijke en ze hebben lekkere kruiden. En sambal.
Eten is super lekker Alleen jammer dat het zo duur is Voor mij was het eten te weinig voor wat ik heb betaald
Leuke, kleine maar goed gevulde toko. Altijd aanbod van een vitrine vol eigengemaakte lekkernijen. En er zijn altijd 2 vriendelijke dames aanwezig met veel kennis en bereidheid om te helpen of mee te denken met je gerecht! Voor mij geen andere toko!
Hele vriendelijke mensen die je écht willen helpen! Elke vraag beantwoorden ze. Houden zich netjes aan de maatregelen en zorgen voor een fijne sfeer. De producten zijn kwalitatief. Kortom: ik kom er nog eens!
Een super toko met enorm veel keuzes. En heeeerlijke maaltijden.
Duurder dan andere toko's.
Aan de dames van de toko overgelaten wat lekker was qua lunchmaaltijd, en lekker was het! M'n 1e bezoek net gehad, maar daar zullen er zeker meer van volgen! Benieuwd naar de smaak van de ingevrorer pekesan, maar zag er op het oog al heerlijk uit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid