facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toine Schilder

Toine Schilder

Info

Is uw schilderwerk aan onderhoud toe?
Dan bent u bij Toine Schilder, zoals de naam al zegt, aan het juiste adres. Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk.

Geschiedenis

Is uw schilderwerk aan onderhoud toe?

Dan bent u bij Toine Schilder, zoals de naam al zegt, aan het juiste adres. Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort.

Ik bied u kwalitatief hoogwaardig werk. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de communicatie en een langdurige relatie met u als klant vind ik zeer belangrijk. Daarom heeft u vanaf het eerste contact tot en met de oplevering één aanspreekpunt. U kunt bij mij terecht voor al uw adviezen,vragen en/of opmerkingen. Uiteraard ook wanneer het project is afgerond.
Wat kunt u van mij verwachten:

Vakkundig
Overzichtelijke offerte
Duidelijke afspraken
Gedegen advies over kleuren en materialen
Uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen


Maak gerust een afspraak om een geheel vrijblijvende offerte op maat aan te vragen.

Adres: Coeveringslaan 7, 5492 CL Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 06-52427549
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Coeveringslaan 7
Postcode: 5492 CL


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30

Recensies
Toine is meer dan een schilder! Zoek je een perfectionist die met je meedenkt, z'n afspraken na komt, top werk levert en ook nog is een super gezellige aanwezigheid is. Dan ben je bij Toine aan het juiste adres! Het huis ziet er strakker uit dan ik had durven dromen, we gaan zijn aanwezigheid zeker missen en bij een volgende klus zullen we alleen hem benaderen!
Erg tevreden over het afgeleverde werk. Een deel van het werk bestond uit een lastig plafond waar driemaal een laag over heen moest voordat het goed dekte. Toine kwam zonder problemen terug waardoor het plafond er nu strak uit ziet! Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar, snelle communicatie en fijn dat het altijd op zo'n korte termijn opgelost kon worden.
In de reviews worden de resultaten al meermaals als zeer positief benoemd. Dit kunnen wij alleen maar beamen! Ik wil graag zijn nette manier van voorbereiding nog even aanhalen, alles netjes afgeplakt alvorens hij aan de slag gegaan. Wij zetten ons prachtig geschilderde huis met een gerust hart in de verkoop en zien hem graag in ons nieuwe huis terug!
Toine heeft bij ons de hele buitenkant geschilderd! Ziet er weer allemaal superstrak en netjes uit. Goede afspraken en reageert snel! Dank je wel Toine voor het mooie werk en ook voor al de gezelligheid!
Ik ben dan wel de Moeder van Toine, maar Ik durf hem zeker aan te bevelen.Hij heeft bij mij goed werk afgeleverd, én is een harde doorwerken. U zult er geen spijt van krijgen.
100% tevreden: geen rommel gemaakt of achter gelaten, uitstekend resultaat en geen enkele verstoring terwijl ons kantoor gewoon doordraaide.
Ons huis ziet er weer mooi uit dankzij Toine. Ook de samenwerking verliep heel prettig
Keurig gewerkt. Wij zijn erg tevreden. Volgende keer gaan wij zeker terug naar Toine!!
Net schilderwerk tegen een nette prijs!
Super schilder! Mijn huisje ziet er weer helemaal strak uit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid