facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toiletwagen verhuur

Toiletwagen verhuur
"Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van:- mobiele badkamers- woonunits- verkoopwagens- schaftwagens- toiletwagens- koelaanhangwagens- vriesaanhangersGezien onze jarenlange ervaring in de evenementensector weten wij als geen ander wat er nodig is voor het organiseren van een evenement. Wilt u uw gasten de juiste service bieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en leveren zorgeloos de gewenste materialen bij u op locatie door heel de Benelux!"
Adres:
Telefoonnummer: 0610911796
Stad: Lekkerkerk


Recensies
Afgelopen jaar meerdere mobiele sanitaire voorzieningen gekocht bij dit bedrijf voor een opvang locatie nabij Almere. In het begin stadium begonnen met een kleine toiletwagen en een mobiele badkamer, maar naar vergroting van de opvang binnen 1.5 week stonden er een grote toiletwagen en een douchewagen met 4 aparte douches. Daarnaast heeft het team van De-lo ook alle nutsvoorzieningen aangelegd, en daar de wagens netjes op aangesloten. Wij maken hier nou al bijna een jaar gebruik van zonder problemen. De-lo verkoop en verhuur is zeker een aanrader voor de huur of aanschaf van u sanitaire oplossing.
Prima service! Goed en aardig personeel. Wij zijn uitermate te vrede over De Lo.
Een ideale oplossing als je je badkamer gaat verbouwen. De mobiele badkamer is ruim en voorzien van douche, wc en wastafel. Service van De-lo is geweldig: goede communicatie en vriendelijk personeel. Zelfs bij een storing op zaterdagavond konden wij ze bellen.
Wij hebben een mobiele badkamer gehuurd. Duidelijke uitleg gekregen en zelf opgehaald. Hele degelijke badkamer die er keurig uit ziet en erg functioneel is. Ook verlenging was geen probleem. Hele goede service.
Goede service, De-Lo levert mobiel sanitair voor al onze evenementen. Eigenaar Gilbert is behulpzaam en de voorzieningen zijn van de best mogelijke kwaliteit.
Wij hebben een mobiele badkamer gehuurd. Prima oplossing tijdens verbouwing van onze badkamer. Netjes, schoon en een lekkere warme douche.
Netjes geleverd en heel fijn in gebruik Super blij mee geweest
Talloze projecten met De-lo afgerond. Groot, klein, simpel of juist complex, het komt altijd goed! Dank voor de fijne samenwerking tot nu!!
Mobiel Badkamer gehuurd bij dit TOP bedrijf , wat een super service. En wat een geweldige oplossing tijdens onze verbouwing van de badkamer. Zeer modern en onderhoudsvriendelijke mobiele badkamer. Ik zou het iedereen aanraden , geen stress tijdens je badkamer verbouwing of renovatie.
Keurig nette en functionele verwarmde douche/toiletwagen gebruikt gedurende 4 maanden. Alles werk perfect. Inclusief lange aan-/afvoerslang. Administratief alles volgens afspraak gegaan. Telefonische bereikbaarheid is prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid