facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toilet Tapes

Toilet Tapes

Info

Toilet Tapes, het duurzame toiletblokje for a happy toilet!



"Oké, het is misschien niet echt een sexy onderwerp, maar dagelijks brengen we zo’n tien minuten door op het kleinste kamertje. “Waarom geven we deze tien minuten niet wat extra beleving?” dachten we bij Toilet Tapes.En deze beleving moet duurzamer kunnen dachten we. Daarom gebruiken we tot 90% minder plastic en gebruiken we biologisch afbreekbare zeep.En zo ontstond het unieke concept van Toilet Tapes. Toilet Tapes zijn toiletblokjes die aan een tape worden opgehangen in de toilet. De tape heeft een vrolijk design en het blokje geeft een heerlijke natuurlijke, frisse en permanente geur."
Adres: Magnesiumstraat 14, 6031 RV Nederweert (gemeente)
Stad: Nederweert
Route: Magnesiumstraat 14
Postcode: 6031 RV


Recensies
Blij met de assorti doos. En hoe meer, hoe goedkoper. Geeft daan sowieso al een bouquet van frisse geuren af in de toiletruimte. :
Lekkere geuren, goed concept. Op zich gaan de toilettapes lang mee, maar er blijft altijd een kleine hoeveelheid achter die er niet uit spoelt terwijl de rest van het product toch bijna op is. Jammer.
Heel fijn product voor ons randloos toilet; De tapes blijven goed plakken, reinigen goed, geur mag wat krachtiger. De tapes worden snel bezorgd, in een stevige doos.
Ik ben tevreden over dit product omwille van: handig in gebruik, weinig gebruik van plastic, wat ik zeer belangrijk vind. Voorts laat dit product een frisse wind waaien in het kleinste kamertje. Ik ben zeer tevreden, ook over het gemak waarmee besteld kan worden, de ruime keuze en het snel leveren.
Geeft een heerlijke geur aan het toilet. Maar de geur is wel van korte duur. Voor de rest blijft het netjes hangen aan de buitenkant, de binnenkant komt natuurlijk wel los. Maar het doet wat het moet doen dus niets op aan te merken tot nu toe!
Prima product voor een redelijke prijs als je een assortibox samenstelt. Leuke geuren en vormgeving. Tweede bestelling al. Snelle verzending en geen plastic gebruikt bij verzenden. De Toilet Tapes werken top!
Uitstekend product. Blijft goed zitten en je hoeft dus niet bang te zijn dat de Toilettape doorgespoeld zal worden.
Levering prima en handig in gebruik. Ruiken heerlijk! En de kelder waar de ongebruikte liggen ruikt nu ook lekker.
Praktisch en milieuvriendelijk alternatief. Het werkt goed ruikt lekker en wordt als het past door de brievenbus bezorgd.
Een goede, duurzame keus voor een randloos toilet. Prijs is prima, variatie ook. Blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid