facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Together In Motion Fysiotherapie

Together In Motion Fysiotherapie

Info

Welkom bij T.I.M. Fysiotherapie waarbij we streven om de regio gezonder, fitter en gelukkiger te maken. Waarbij we SAMEN werken aan het herstel!



"T.I.M. Fysiotherapie Wassenaar is er voor alle mensen met lichamelijke klachten. Van jong tot oud en van klein tot groot. U kunt ons bezoeken bij Aerofit Healthclub op de Hofcampweg 270 in Wassenaar.Voor de behandeling bij Fysio Wassenaar maken we gebruik van verschillende specialisme:Fysiotherapie,Revalidatie na operatie,Sportrevalidatie,Kinesiotape &Oefentherapie.Maak vandaag nog een afspraak met een betrokken en bekwame fysiotherapeut bij T.I.M Fysio Wassenaar door te bellen naar 06 11 05 74 70 of vul het contact formulier in en kom samen met ons in beweging!"
Adres: Hofcampweg 240, 2241KM Wassenaar
Telefoonnummer: 0611057470
Stad: Wassenaar
Route: Hofcampweg 240
Postcode: 2241KM



op zoek naar gerelateerd: TiM fysio afspraak annuleren, Fysiotherapie afspraak maken, Fysio Stadhoudersplein, Online afspraak maken Fysio, Specialisaties fysiotherapie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Starrenburglaan Wassenaar Fysiotherapie Starrenburglaan Wassenaar 385 meter Heel fijn geholpen, aanrader
VisieFit Fysiotherapie VisieFit Fysiotherapie 711 meter Vertaald door Google Wekelijkse sessie al 4 jaar! Super goed. Origineel Weekly sessi...
Recensies
Roy weet goed wat hij doet. Helpt je naast de fysio behandelingen ook met de juiste sport oefeningen om je zo snel mogelijk weer beter te krijgen. Zoals met mijn rug. Daarnaast zorgt Roy er voor dat de sfeer heel ontspannend en zelfs gezellig is.
Roy is zeer gedreven in zijn vak en helpt je graag met blessures of klachten. Ook naast zijn afspraken helpt hij bij begeleiding en kan je altijd bij hem terecht voor vragen. Geen vraag is te gek. Een kundige fysiotherapeut die ik iedereen zou aanbevelen.
In jun 2019 zijn mijn voorste kruisbanden afgescheurd. Na de operatie heeft Roy Bentvelzen mij zeer goed begeleid bij de revalidatie. Hij is een zeer kundige fysiotherapeut met veel geduld en oog voor wensen van zijn patient.
Als je op korte termijn kundig en vriendelijk geholpen wil worden ben je bij Roy op het goede adres! Hij is heel flexibel in het maken van een afspraak en reageert snel op evt. vragen. Daarnaast is ie heel rustig! Ook wel plezierig als je wordt behandeld.
Roy is een discrete, aangename fysio die heel gedreven is. Na 6 maanden geen vooruitgang bij mijn vorige fysio, bij Roy na 3 afspraken al verbetering
Goede fysiotherapeut. Na jaren tobben met mijn rug nu bijna klachten vrij na behandelingen. Van Roy. Tevens mooie praktijk ruimte in eveneens mooie sportschool.
Roy is een hele vriendelijke, kundige, professionele fysio, kennis van zaken, ervaring. Voel me erg op m'n gemak en in goede handen bij hem.
Erg kundige therapeut met veel kennis van zaken! Heeft mij erg goed geholpen tijdens de behandeling van mijn bekkeninstabiliteit. Ik kan nu eindelijk weer pijnvrij door het leven! Zeker een aanrader voor rugklachten!
Roy heeft kennis van zaken en denkt mee. Zeker in combinatie met de sportoefeningen en persoonlijke en vriendelijke benadering een aanrader!
bedankt Roy jij bent het beste,
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Together In Motion Fysiotherapie met het openbaar vervoer


Wassenaar, Johan de Wittstraat 70 meter
44
Wassenaar, Johan de Wittstraat 270 meter
44
46
Wassenaar, Stadhoudersplein 280 meter
43
44
Wassenaar, Stadhoudersplein 290 meter
43
44
Wassenaar, Johan de Wittstraat 290 meter
46

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid