facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TOGB

TOGB

Info

TOGB 1 - zondag speelt in de 1e klasse B
TOGB 1 - zaterdag speelt in de 4e klasse F

Adres: Het Hogeland 23, 2652 EA Berkel en Rodenrijs
Telefoonnummer: 0105112006
Stad: Rodenrijs
Route: Het Hogeland 23
Postcode: 2652 EA



op zoek naar gerelateerd: TOGB uitslagen, TOGB Twitter, TOGB Facebook, TOGB benefiet, TOGB livestream, TOGB Padel, TOGB Wikipedia, TOGB Feyenoord
Recensies
Mooi complex met vele sportverenigingen. Heel NETJES, 2 TRIBUNES
Niet echt toegankelijk met rolstoel. Draaihek niet echt voor rolstoelgangers,dus dan maar vburvereniging. Cvv berkel
Asociale ouders aan de zijlijn die hun kinderen stimuleren om agressief en onsportief te voetballen. Hier zou door de vereniging wat strenger op gelet moeten worden! Gif voor de kinderen. Jammer dit weer.
Tweemaal tegen jeugdteams gespeeld en tweemaal gewonnen. Na afloop van de wedstrijd geeft togb geen handjes, zijn te boos om penaltys te willen nemen. Jeugdtrainer van togb scheld de scheids uit waar de kinderen bij staan met kkscheids. Echt ongelofelijk hoe dit getolereerd wordt door de leiding van deze club. Onsportief en asociaal.
Leuke club en lekker gespeeld.
Ik woon in de Rivierenstraat, vandaag is het 4 juni. Moet nu echt de hele wijk woord voor woord horen wat jullie door die microfoon roepen? Met mijn ramen dicht hoor ik jullie nog. Bellen of het iets minder kan helpt blijkbaar niet. Hou het ook leuk voor de omgeving aub. Ieder weekend is het feest van s'morgens tot s'avonds laat. Doe eens een test of iets. Met iets minder volume is iedereen blij.
Mooie sportclub in ons dorp.
Dure tosti's en minder schoon sanitair
Kantine dicht en tribune in de zaal ook dus mochten de handbal wedsrijd van mn dochter niet eens kijken
Mooie grote accomodatie. Jammer dat de kantine dicht was na afloop van de wedstrijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid