facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toerisme Collectief Friesland

Toerisme Collectief Friesland

Info

Het samenbrengen van praktijk en kennis op locatie in de buurt van ondernemers draagt bij aan het versterken van het ondernemerschap in de gastvrijheidssector en betrekt studenten meer en ook in praktische zin bij vraagstukken uit hun eigen leefomgeving.



"Wij, het Toerisme Collectief Friesland, vormen een samenwerkingsverband tussen ondernemers, onderwijs en overheid. Daarbij wordt samengewerkt met meerdere Friese scholen en studenten van zowel MBO als HBO opleidingen. Ondernemers kunnen baat hebben bij de creativiteit van de studenten en bij de middelen van de scholen. Studenten & Scholen hebben baat met het zien van realistische opgaven uit het werkveld en die informatie te verwerken in het onderwijs.We hebben een doel, en dat is elkaar te versterken door de krachten te bundelen van ondernemers, onderwijs en overheid. Dit is een wisselwerking tussen deze drie partijen. Waar kennis en expertise met elkaar worden gedeeld door, projecten, bijeenkomsten, sprekers en kennisversnellers."
Adres:
Telefoonnummer: 0613537934
Stad: Sneek


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tcf college tour
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid