facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toerclub Presto

Toerclub Presto

Info

Toerclub Presto is de gezelligste fietsclub in de regio Brabant. De club telt zo'n 60 actieve leden die een doel hebben: met z'n allen gezellig fietsen.



"Toerclub Presto is een groep enthousiaste fietsers, die het hele jaar op een sportieve en recreatieve manier bezig zijn met hun sport: recrearief wielrennen.Toerclub Presto is op 1 januari 1982 opgericht als onderdeel van Ren- en ToerClub Presto. Na enkele jaren is de toerafdeling zelfstandig geworden onder de vlag van de NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie."
Adres: Zuidland 4, 5152 GJ Drunen
Telefoonnummer: 0416-785246
Stad: Drunen
Route: Zuidland 4
Postcode: 5152 GJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MTBeter MTBeter 151 meter Plezier, techniek en natuur! MTBeter verzorgt clinics voor bedrijven alsook 1-op-1 cl...
Minerva Dames 1 2018/2019 Minerva Dames 1 2018/2019 2 km Dames 1 van Minerva gaat dit seizoen knallen in de 1e klasse. Blijf hier op de hoogt...
Turn- en Dansvereniging SHJ Drunen Turn- en Dansvereniging SHJ Drunen 2 km Hier kun je als volwassene gewoon nog meedoen, met een gymles eens per week.
DAK Drunen DAK Drunen 2 km Heel gastvrij ontvangen tijden de Roparun 2022. Namens de Mad.runners....bedankt. Sup...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid