facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toelevering Online

Toelevering Online
Info
Toelevering Online - Jouw maatwerk kozijn

Simpel en snel online jouw kunststof én houten maatwerk kozijnen, ramen en deuren samenstellen en bestellen. Al vanaf 5 werkdagen op locatie geleverd, door heel Nederland!

Producten
* Vast glas kozijn
* Raamkozijn
* Deurkozijn
* Tuindeurkozijn
* Schuifpui

"Ben je op zoek naar een houten, kunststof of aluminium kozijn? Bij Toelevering Online stel je zelf heel eenvoudig je maatwerk kozijn samen. In slechts vier eenvoudige stappen stel je jouw kozijn samen en wij berekenen direct jouw prijs. Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al vanaf vijf werkdagen! Stel jouw kozijn op maat samen en bestel!"
Adres: Molendijk-Noord 90C, 7461 JE Rijssen
Telefoonnummer: 085 8085 030
ln.enilnognireveleot@ofni
Stad: Rijssen
Route: Molendijk-Noord 90C
Postcode: 7461 JE


Openingstijden

Maandag: 08:00-22:00
Dinsdag: 08:00-22:00
Woensdag: 08:00-22:00
Donderdag: 08:00-22:00
Vrijdag: 08:00-22:00
Zaterdag: 09:00-16:30
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: toelevering online ervaringen, toelevering kozijnen, toelevering online review, lisette toelevering online, toelevering online kortingscode, nijhuis online, nijhuis toelevering, kozijnen online
Recensies
Mooie houten meranti achterdeur en raamkozijn met ventilatierooster besteld voor onze schuur..... Volledig compleet met dikke 3 punts sluiting mooi beslag en volledig in de grondverf, direct plaatsbaar! Super kwaliteit, mooi en op tijd geleverd...... Prijs echt oké naar verhouding prijs kwaliteit, zullen binnenkort onze voordeur ook zeker bij jullie bestellen........ Doe hetzelver let op......!! Kozijnen zijn echt zwaar en dik! Iedereen veel plezier met z'n klus.........
Nu voor de tweede keer een kozijn online besteld via Toelevering en super tevreden. Goede ondersteuning bij vragen, mooi product en een belachelijk snelle levering. Mijn aannemer geloofde me niet toen ik de suggestie deed om hier te bestellen maar hij moest erop terugkomen :
Verschrikkelijk kromme deur, bekijk de foto's en oordeelt u zelf! Snelle levering, kozijn geplaats maar schuifdeur ik hartstikke krom 5mm wijking in het midden van de deur. Als bouwbedrijf plaatsen wij wel meer deuren en ramen en weten we uit ervaring wat een kromme deur is. Deze schuifdeur kan zelfs niet gesloten worden!! Afgelopen weken meerdere malen gemaild en gebeld maar antwoord of oplossing blijft uit. Kom gewoon kijken dan zie je dat de schuifdeur niet goed is of stuur een nieuwe.
Vandaag een mooi kunstof kozijn mogen ontvangen. Ziet er kwalitatief goed uit, en het bestelproces was supermakkelijk. Echter was het jammer dat ik de avond voor levering geen email had ontvangen met daarin een T&T code. Nu hielp het dat ik vrij was maar stel dat dat niet zo was zou je heel de dag moeten wachten. Wel zo dat, nadat ik contact had opgenomen met de servicedesk Naomi, ze mij een leveringtijdsvak van 2 uur kon vertellen.
Kozijnen werden netjes en op tijd geleverd. Jammer dat de transporteur alleen beschikte over een kooi-aap want de kozijnen hadden eigenlijk over de schutting heen getakeld moeten worden maar dit had ik zelf vergeten te vermelden bij de opdracht. Ook zaten er wat tape-resten op het kozijn maar na wat contacten over en weer met de klantenservice kwam de juiste tip om deze op een goede en makkelijke manier te verwijderen. Al met al tevreden over het product en de service en zou zeker Toelevering Online aanbevelen aan anderen.
mooi product, op maat en goed gespoten en prima hang- en sluitwerk ! Volgend keer het kozijn met de deuren naar de voorzijde op de bok plaatsen, is voor klant makkelijker.
De schuifpui is van goede kwaliteit en werd op een mooie, stevige bok vervoerd, waardoor de pui onbeschadigd is geleverd. De grondlaag is mooi aangebracht.
Al een aantal jaren verschillende kozijnen bestelt, en altijd naar tevredenheid. Maar nu met een klacht over beschadigingen tussen het glas, wordt het afgedaan met dat de fabriek er niks aan wil doen. Omdat dit niet goed op een foto vast te leggen is vinden ze het te onduidelijk, en ze willen geen eens komen kijken. Ik hoop nog op een positieve afhandeling vanuit toelevering, maar tot op heden duurt het al 3 maanden zonder duidelijkheid.
Mooie houten garagedeuren van goede zware kwaliteit Niet helemaal zoals ze aangegeven hadden qua design, maar uiteindelijk toch mooi. Plaatsen was supersimpel doordat alles in zijn geheel geleverd werd. Levering bijna op de aangegeven dag. Transporteur was vergeten ze op de vrachtwagen te zetten. Helpdesk was snel bereibaar en vriendelijk en gaven aan dat het de volgende ochtend geleverd werd. 6.05 uur volgende ochtend werd het netjes geleverd zonder herrie. Wij zijn blij.
Geweldig product! Alleen als het om de afgesproken leverdatum gaat valt er nogal wat op aan te merken. Medewerkers zijn ook totaal niet oplossingsgericht richting klanten. Beloven van alles maar duurt erg lang voordat er een oplossing is. Hebben niet in de gaten dat dit continue kosten met zich meebrengt: planning aanpassen , noodoplossingen, etc. Manager wil ook niet eens een keer het verhaal aanhoren nadat zij in 2 maanden tijd 4 keer in gebreke zijn gebleven bij leveringen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid