facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toekomst De Loete

Toekomst De Loete

Info

De Loete straks een natuurgezuiverd zwembad?

Geen chloor meer in het water. Planten die het water zuiveren. Zachter water, kraakhelder en ook straks verwarmd met zonne-energie. Een duurzaam zwembad, klaar voor de toekomst. Steunt u ons? Doet u mee?

Adres: Bredeweg 2, 2851 VA Haastrecht
Telefoonnummer: 0182 501 560
Stad: Haastrecht
Route: Bredeweg 2
Postcode: 2851 VA



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Haastrecht Openingstijden, Natuurlijk De Loete, Zwembad De Loete abonnement, De Loete Openingstijden, Zwembad Reeuwijk, Ons Polderbad, Zwembad Gouda, Zwemles Stolwijk
Recensies
Mooi zwembad. Ik moest wel wennen aan de groene bodem, maar het ontbreken van chloor is echt fijn. Het personeel is bijzonder aardig. Mijn kleindochter vond het een heerlijk zwembad, waarin ze allerlei drijvende dieren kon verzamelen
Goorste zwembad ooit gezien, groen en alleen maar algen en andere vieze stukjes waarvan ik niet wil weten wat het is… half uur in de rij gestaan voor een drankje en toen maar op en neer naar de winkel gegaan… toen we terug kwamen stonden de mensen die voor ons stonden nog steeds op de zelfde plek! 1x en nooit meer 13,50 betaald voor 10 minuten
Heeel smerig een sloot is nog schoner, je betaald 7,50 euro voor entree en het zwembad is niet eens schoon bacteriën zie je drijven
Mooi bad! Wel duur, 13 euro voor 2 personen en zeker als ze dan om 15u al sluiten. Weinig voorzieningen qua eten/drinken, neem het zelf mee :
Waar vind je een buiten zwembad tussen de weilanden in de polder? Juist, dat is de Loete in Haastrecht. Fantastisch zwembad met uitstekend personeel wat alles tip top in orde houdt samen met vrijwilligers. Voor de allerkleinsten een peuterbad, een kleuterlbad , nog iets dieper en een 25 meter bad. 2 duikplanken, een glijbaan een heerlijk grasveld met uitzicht op de molen , koeien en vogels. Ik kom hier graag zwemmen , zeker 4 x per week. Hier kom je tot rust in een sportieve omgeving .
Mooi en netjes en buitenbad. Water is wat groen doordat het natuurlijk water is. Wel verwarmd, maar 21 graden moet je er wel even aan wennen. Leuk opgezet baby/peuterbad. Glijbaan en duikplanken bij het grote bad, maar je kan ook nog baantjes trekken. Lig/speelweide is ook ruim opgezet en met voldoende schaduw.
Leuk buitenzwembad, letterlijk in de polder. Ruime ligweide een grote bomen die voor genoeg schaduwplekken zorgen. Het water wordt op een natuurlijke manier gefilterd. Op zich prima, maar het is wel even wennen. Peuter gedeelte is lekker ruim en heeft een doek over het bad waardoor de gevoelige peuterhuidjes niet continue aan de zon blootgesteld worden.
Mooi zwembad voor alle leeftijden. Het water wordt op een natuurlijke manier gezuiverd en er wordt dus geen chloor gebruikt. Dat is heerlijk voor je ogen en je zwemkleding. Bij het peuterbad zijn parasols en zonneschermen om schaduw te creëren. Er is ook allemaal speelgoed beschikbaar. De ligweide is ruim en het gras staat er keurig bij. Alles ziet er overigens perfect verzorgt uit. Parkeren kan praktisch naast de deur maar de perkeergelegenheid is wel beperkt.
Nog een van de weinige baden waar je redelijk rustig kunt zitten, liggen en zwemmen. De glijbaan en duikplank zijn top natuurlijk. Kioskje is keurig en je wordt zelfs op drukke dagen goed geholpen.
Een zwembad dat op natuurlijke wijze wordt gezuiverd dus geen chloor. Je kan er baantjes zwemmen in de helft van het diepe bad, is goed geregeld. Het andere deel wordt gebruikt voor duiken springen etc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid