facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TOBA architecten & ingenieurs

TOBA architecten & ingenieurs

Info

www.toba.nl

Geschiedenis

TOBA architecten & ingenieurs is een compact en flexibel bureau. Met behulp van moderne ontwerptools (BIM) nemen wij ontwerp, begroting, bestek en bouwbegeleiding voor onze rekening. We doen dit voor een brede opdrachtenportfolio van corporaties, overheden, projectontwikkelaars en particuliere en zakelijke opdrachtgevers die allen in ieder geval het volgende met ons gemeen hebben: een no nonsense instelling en een oog voor kwaliteit en slimme architectuur.



"Toba is een architectenbureau voor nieuwbouw, transformatie en renovatie. Onze ontwerpen zijn gegrond op kennis en ervaring en worden gedreven door nieuwsgierigheid en liefde voor het vak. Wij durven te dromen, maar weten ook hoe we die dromen kunnen vertalen naar praktische, moderne en flexibele gebouwen waarin mensen kunnen wonen, werken en leven."
Adres: Noordstraat 7, 2411 BG Bodegraven
Telefoonnummer: 0172-631750
Stad: Bodegraven
Route: Noordstraat 7
Postcode: 2411 BG



op zoek naar gerelateerd: Schuurwoning Bodegraven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Estuco Cumen.NL Estuco Cumen.NL 233 meter Ze hebben mooie natuurlijk producten die zeer geschikt zijn in vochtige ruimtes. Mijn...
Recensies
Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Martijn en het team van Toba architecten. Van het eerste gesprek, tot de tekening, tot de begeleiding tijdens de verbouwing zelf. Meedenkend, enthousiast & betrouwbaar. Toba = TOP!
Prachtig ontwerp en vakkundige uitwerking. De samenwerking met de aannemer liep mede hierdoor vlekkeloos.
Mooie tekeningen gemaakt voor een verbouwing van garage tot uitbouw van onze woning.
Fijne samenwerking!
Vertaald door Google Ik ben er niet geweest, maar het is misschien de moeite waard om eens te gaan kijken. Origineel Nie byłem tam ale może warto sprawdzić.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid