facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor To Mind You

To Mind You

Info

ToMindYou richt zich op preventie van stress en bun-outklachten. Mochten er toch stressklachten zijn, dan ondersteun ik in het weer in balans komen, zodat je je weer snel fit, gelukkig en vitaal wordt. Ook ondersteun ik organisaties.



"ToMindYou richt zich op preventie van stress en burn-out.Mochten er toch klachten zijn, dan kun je bij ToMindYou snel terecht voor coaching. Met het unieke en bewezen 8-stappenplan, wat ik speciaal voor jou op maat aanpas, help ik je weer snel fit, gelukkig en vitaal te worden.Tevens ben ik mindfulnesstrainer en bied deze 8-weekse training aan. Ik ben aangesloten bij de VMBN, waardoor de training in veel gevallen vergoed wordt."
Adres: Prinsesseweg 30, 7958RT Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0651805556
Stad: Koekange
Route: Prinsesseweg 30
Postcode: 7958RT


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Dinsdag: 19:00 - 22:00
Woensdag: 19:00 - 22:00
Donderdag: 19:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik heb in 2019 een mindfulness training van acht weken gevolgd. Teuntje is een vriendelijke, rustige en warme persoonlijkheid. Ik voelde me erg welkom. De ruimte in Koekange waar de training gegeven werd is uitnodigend. Een veilige omgeving waarin ik volledig mezelf kon zijn. De oefeningen werden duidelijk uitgelegd en er zijn veel materialen aanwezig ter ondersteuning van de fysieke oefeningen. De werkmap is goed verzorgd en het lesmateriaal overzichtelijk en duidelijk. Teuntje was altijd bereid om aanvullende informatie te geven via de app of ter ondersteuning van de huiswerkopdracht te mailen. Wat het me heeft gegeven? Ik mediteer nog dagelijks het geeft me rust, overzicht en een positievere mindset.
Ik geef dit 5 sterren omdat ik heel graag wil delen hoe ik ben geholpen door coach Teuntje. Ik heb via Skype de Mindfulness training gevolgd, al was het op afstand maar zeer proffesioneel. Er was een goede voorbereiding bij elke training, er werd goed naar mij geluisterd wat zeker een sterkte kant is de coach. Ook werd er rekening gehouden met lichamelijke belemmering, er werd altijd gekeken naar een andere mogelijkheid. In de periode van training ervaarde ik veel stress en spanning, dit verdween grootte deels door oefeningen te doen en de feedback die ik kreeg was zeer proffesioneel. De kracht zit zeker in het inschatten, luisteren en de juiste feedback op het juiste moment. Ook heb ik mee gedaan aan een stilte wandeling, wat een beleving geweldig. Goede voorbereiding mooie gebieden en een hele goede invulling door stilte, oefeningen tijdens de wandeling en iets voor de innerlijke wens zoals een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Dus na al mijn ervaring zou ik zeker aanraden, om Teuntje als coach te kiezen. Ik heb er nog steeds Baat van.
In het najaar heb ik de MBSR cursus gevolgd bij Teuntje. Ik heb erg veel gehad aan de cursus. Nog steeds gebruik ik bijna dagelijks de oefeningen. Fijn aan de cursus is dat je het in een klein groepje doet. En daarnaast is Teuntje gewoon een heel fijn mens.
Ik heb hier een fijne mindfulness cursus gevolgd waar ik veel aan heb gehad. Ik zou deze cursus aan iedereen kunnen aan raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid