facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor To Be Dressed.nl

To Be Dressed.nl

Info

To Be Dressed is dé Fashion Marketplace met de grootste afgeprijsde collectie merkkleding, schoenen en accessoires van Nederland!

Geschiedenis

To Be Dressed is een fashion webshop, geboren uit de trend dat offline en online shoppen steeds meer met elkaar verweven raken. Wij helpen winkeliers om hun outletcollectie en speciale aanbiedingen online te verkopen. To Be Dressed is dé grootste fashion outlet met merkkleding en merkschoenen van alle kledingwinkels in Nederland, waardoor jij toegang krijgt tot koopjes die je normaal gesproken nooit had weten te spotten! Zo kan jij lekker blijven shoppen, in je favoriete winkelstraat én online op To Be Dressed!

Producten

Merkkleding, merkschoenen, tassen, accessoires en sieraden.



"To Be Dressed is dé online kleding, schoenen en sieraden outlet van Nederland. De fashion marketplace met topmerken altijd in de SALE Gratis verzending vanaf 50 euro Grootste collectie heren-, dames-, kinderkleding en schoenen Altijd korting Snelle bezorging Achteraf betalen Tot 80% korting 2.500+ fashionmerken"
Adres: Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: (085) 040 60 53
ln.desserd-eb-ot@ofni
Stad: Zaltbommel
Route: Hogeweg 131
Postcode: 5301 LL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Collensdames mode Collensdames mode 872 meter www.collens-damesmode.nl is een website met dames-modeaccessoires en dameskleding
De Garage De Garage 2 km Hartelijke ontvangst, klantvriendelijk en servicegericht. Werkzaamheden perfect uitge...
De Garage Zaltbommel De Garage Zaltbommel 2 km De Local Denim Dealer van Zaltbommel
Jeroen van den Akker Mode Jeroen van den Akker Mode 2 km Jeroen van den Akker Mannenmode !! Dit bedrijf heeft ons zo goed geholpen met o.a pa...
Zeeman Zeeman 2 km Was mijn eerste winkel na de lockdown, medewerkers zijn altijd vriendelijk en positie...
Recensies
Slecht bedrijf! Iets besteld voor een verjaardag vervolgens is het pakketje zoek geraakt, maar kreeg 0 hulp en begrip van uit het bedrijf. Vervolgens onder het mom van “retour gestuurd” onder alles uitgekomen. Echter heb ik na 3 weken nog steeds m’n geld niet terug. BESTEL HIER NIET!
Een linnen doorknoop jurk besteld…. In eerste instantie een rokje ipv de jurk van zelfde materiaal maar dat werd meteen door zeer vriendelijke klantenservice opgelost. Dag daarna had ik de jurk en het rokje kon met een geleverde retour label gratis terug. Mooie kwaliteit stof, blij mee!!
Eind december schoenen besteld, nog steeds niets ontvangen. De track & trace geeft aan dat het is bezorgd, terwijl ik niets heb ontvangen. Via de mail een reactie dat ik maar even moet afwachten. Vragen binnen welk termijn ik iets mag verwachten, worden negatief beantwoord. Ik zie nu pas alle slechte recensies ook met precies hetzelfde probleem, had ik dit vooraf maar gelezen. Hopelijk kan ik mijn geld nog terug krijgen. Wat een slecht bedrijf, advies: koop hier vooral niets!
Carnavalspak besteld, 2 weken geen gehoor…. Vervolgens de laatste dag van Carnaval het VERKEERDE pak ontvangen. Gebeld, meerdere malen onbereikbaar. Uiteindelijk een retour label gehad en retour gestuurd. Ze vroegen of ik het juiste pak wilde ontvangen, dus dit afgesproken. Vervolgens weer geen gehoor en geen nieuw pak ontvangen. Dus weer bellen, en gaven aan daar niks van te weten. Uiteindelijk door gekregen dat het goede pak er niet meer was en het geld terug gehad. Om het al, een zeer slechte ervaring met echt dramatische communicatie……
Heel erg blij met de bestelling die ik gedaan heb. Was de laatste maat van het artikel wat ik wilde hebben. Snel verzonden en ontvangen. Keurig netjes op orde.
Prima! In twee delen ontvangen bestelling geleverd. Prima prijs. Tevreden.
Dramatisch!! Begin december een bestelling gedaan.PostNL zegt bezorgd te hebben en ik heb niks ontvangen. Diverse mails gestuurd en met een zeer onvriendelijk persoon gesproken. Gelukkig met afterpay besteld. Bestel hier nooit meer, wat een waardeloos bedrijf. Ik geef ze tot 2 januari de tijd en anders ga ik verdere juridische stappen ondernemen.
Waardeloos, een product besteld waarbij je geen kleur kon kiezen. Er stond als titel vier kleuren, ook zo op de foto, met het idee alle vier de kleuren te ontvangen. Precies 1 product ontvangen met de kleur niet naar wens. Contact opgenomen en helpen je echt niet goed, geen gratis retourlabel gekregen, terwijl deze wel beloofd was :
Een product besteld bij To Be Dressed maar een verkeerd product ontvangen. Vervolgens wel moeten opdraaien voor de verzend én retourkosten á €11. Bizar slechte service. Telefonisch niet te bereiken en via mail word je van kastje naar de muur gestuurd. Slecht!
1 ster is al teveel. 500 euro kwijt en geen pakket. Een maand verder en nog steeds niks. Het bedrijf spreekt zich de hele tijd tegen en er komt geen oplossing. Ik wil mijn jas of mijn pakket! Als dit zo door gaat ben ik genoodzaakt om dit heel anders aan te pakken om te krijgen wat van mij is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid