facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Info

Virtuele Assistenten voor administratieve-, secretariële - en online ondersteuning
[email protected]
telefoon: +31625141711
www.toassistgrenzelozedienstverlening.nl

Geschiedenis

Wij, Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse werken als team: To Assist, Grenzeloze Dienstverlening.

Professionele assistentie opmaat gemaakt voor jouw bedrijf.
Inzetbaar voor onder ander administratieve en secretariële ondersteuning, dat het beste past bij jouw onderneming.

De focus ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten. Denk hierbij aan het organiseren, structureren, plannen, adviseren en prioriteren.

Samen hebben we ruim 50 jaar werkervaring in de (financiële) dienstverlening. Twee verschillende persoonlijkheden die elkaar bijzonder goed aanvullen en aanvoelen. Als team kunnen we verschillende soorten opdrachten aannemen, gebruikmakend van elkaars expertise.

Na overleg kunnen wij je ondersteunen, zodat je meer tijd over houdt voor jouw corebusiness.



"Het team virtuele assistenten, Lianka en Hannie bieden mkb’ers en zzp’ers de helpende hand met administratieve-, secretariële- en online ondersteuning. En meer! Precies op de momenten dat je het nodig hebt.Professioneel maatwerk met flexibele inzetbare assistentie. We zijn er voor jou!Heb je een opdracht of werkzaamheden die je, aarzel dan niet. Vraag het ons gewoon. Vooraf bespreken we met elkaar welke taken wij voor je kunnen doen. Wij zijn flexibel en denken graag mee. We zijn er voor jou!Onze kernwaarden- Kwaliteit- Flexibel- Professioneel- Continuïteit- SamenwerkenBen je nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: [email protected] of +31 164 743130"
Adres:
Telefoonnummer: 0031 625141711
Stad: Halsteren


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allseas Spas & Wellness b.v. Allseas Spas & Wellness b.v. 3 km Prima service ook na 5 jaar een aanrader
Recensies
In de beginperiode van mijn ondernemerschap had ik alles nog onder controle: zelf mijn website maken, de site beheren, content maken, content plaatsen, nieuwsbrieven versturen. Tot ik het drukker kreeg… Door een steeds vollere agenda bleven belangrijke to-do's te lang op mijn prioriteitenlijst staan. Gelukkig kwam ik in contact met Hannie en Lianka van To Assist Grenzeloze Dienstverlening! Zij zorgen er nu voor dat ik geen stress meer heb om diverse taken rondom mijn bedrijf uit te voeren. Het is een topteam waar samenwerking, plezier en kennis van zaken voorop staat. Een prettige bijkomstigheid is ook dat ze eerlijke sparringpartners zijn als ik daar behoefte aan heb. De afgesproken werkzaamheden worden secuur uitgevoerd en de communicatie verloopt prettig. Het is heel prettig samenwerken met Hannie en Lianka. Doen waar jij goed in bent en de rest overlaten aan To Assist: ik beveel het elke ondernemer aan! Angelique Lapré - Fotograaf Angelique
Hannie en Lianka lijken elk moment van de dag voor mijn bedrijf aan het werk te zijn, terwijl ik To Assist voor 4 uur in de week inhuur. Fantastisch hoe ze in die korte tijd mijn afspraken kunnen inboeken, mail kunnen checken en de telefoon aannemen. Een waardevolle assistent op afstand, die altijd bereikbaar is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid