facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TNS revalidatie service

TNS revalidatie service

Info

TNS revalidatie service. Met kennis,maatwerk,uitstraling,kwaliteit en persoonlijke benadering maken wij het verschil op deze onpersoonlijke markt.

Geschiedenis

TNS revalidatie service heeft zich er geheel aan gewijd om de levensstijl van gehandicapten te verbeteren met hun maatwerk Colours, Activator, Proval, RSX, Trekinetic en Freewheeler producten. Sommigen zullen toekijken en veroordelen, terwijl anderen zullen ervaren en volgen. Het uiteindelijke resultaat noemt men vooruitgang.

The people at TNS revalidatie service have devoted themselves to improving the lifestile of handicapped people, offering customized Colours, Activator, Proval, RSX, Trekinetic and Freewheeler products. Some will observe and disapprove, while others will experience and follow. The final result is called progress.

Adres: Julianastraat 118, 5121 LT Rijen
Telefoonnummer: 00031161220864
Stad: Rijen
Route: Julianastraat 118
Postcode: 5121 LT



op zoek naar gerelateerd: TNS ONE, TNS Activator, TNS afkorting, TNS rugleuning, TNS IT, TNS transporter, TNS voorzetwiel, TNS freewheeler
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aeroparc Health Center Aeroparc Health Center 598 meter Binnen het Aeroparc Health center richten we ons op complementaire zorg; Osteopathie,...
Vinden & Binden zorg en welzijn Vinden & Binden zorg en welzijn 842 meter Gezellig stadion Iets te klein bij erediviie wedstrijden
Recensies
Ik was al in het bezit van de Activator 2.5 en nu de Blumil Sport. TNS is een mooi bedrijf met vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om je met een glimlach op je gezicht naar huis te laten gaan.
Daar de vorige review deels mislukte,nu de goede over T.N.S. verleden week donderdag. Vandaag naar Dongen naar T.N.S. Voor aanpassing in de rolstoel, het zitkussen en wat andere kleine aanpassingen van mijn dochter Petra Ronald hielp ons echt super hij , denkt mee en heeft heel veel know how in de moeilijke materie van invalide rolstoelen en fietsen, want ieder hulp middel in deze is anders voor degene. Ronald, en collegas van T.N.S REUZE BEDANKT. Met groet Fam.Peter Haans. Krommenie.
Dankzij TNS heb ik nu een geweldige volledig op maat gemaakte rolstoel. Top bedrijf hetzelfde als de service ook top.
Alleen maar heel veel lof voor deze zaak! Als rolstoelgebruiker ben je bij TNS sowieso aan het juiste adres! We moesten er ver voor rijden, maar het bezoek was het meer dan waard. Ik bedank TNS voor het mogen uitproberen van verschillende hulpmiddelen, het oplossen van mijn rolstoelprobleem ook al was ik nog geen klant! En het advies dat ik heb gekregen. Echt topservice! Aanrader!!!
Mijn rolstoel zit perfect,
Deze week de op maat gemaakte rolstoel ontvangen, buitengewoon tevreden over de aanpassing maar ook over de aflevering. Maar drie dagen later als bij de bestelling gezegd was. Ook de zorg is erg tevreden over de stoel van iedereen die komt krijgen we complimenten dat het zo n fijne goede stoel is. Met dank aan dhr van Bremen voor de prima service. Zou dit bedrijf bij iedereen aan bevelen
Geweldige ervaring om hier binnen te komen als rolstoeler. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Daarnaast hebben ze mij hier heel goed geholpen bij de aankoop en montage van een smartwheel, ben er erg blij mee.
Nog een laatste keer op de oude locatie geweest voor een aanpassing van haar rolstoel. Ondanks dat door de verhuizing niet alle gereedschap op de juiste plek lag, konden we samen met deze fantastische medewerkers toch haar smartwheel op de juiste plek aan haar rolstoel gemonteerd krijgen. Voorlopig zijn we weer kompleet maar kijken uit naar de service op de nieuwe locatie in Dongen.
Per toeval hier terecht gekomen omdat er een demonstratie rolstoel training plaats vond, maar hier kan menig rolstoel bouwer nog een puntje aan zuigen. Zeer vriendelijk en verstand van zaken.
Heb hier de beste rolstoel tot nu toe geregeld gekregen. Proval totaal volgens mijn inzichten perfect uitgevoerd. Compacter, extra camberbar, opklapbare voeten plaat, diepere rugbekleding, spinergy wielen 26", froglegs verende voorvorken etc . . ., Athraciet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid