facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TMF Online - YMG BV

TMF Online - YMG BV

Info

Younique Music Group BV - TMF Online

Geschiedenis

The world's leading producer of Standard Midi Files & MP3 backingtracks

Adres: Russchevlietstraat 7, 4507 CH Schoondijke
Telefoonnummer: 0117-700504
Stad: Schoondijke
Route: Russchevlietstraat 7
Postcode: 4507 CH



op zoek naar gerelateerd: TMF MIDI catalogus, Gratis TMF midifiles, Younique MIDI, YOUNIQUE TMF, TMF YOUNIQUE MIDI files, Prof MIDI files, YOUNIQUE Music, Nederlandse midi files
Recensies
Ik ben ook bestolen door dit bedrijf. Meer als 200 Euro van mijn kaart afgeschreven voor midis die ik zogenaamd gekocht zou hebben. Had er 1 gekocht, veel te duur overigens, die achteraf gezien elders gratis te vinden was. Volgens dit bedrijf zou ik veel meer gekocht hebben en ze weigerden iets terug te betalen. Pas dus op voor dit oplichterszooitje.
Zeer fraude gevoelige webshop. Zeker via creditcard. Oppassen want ze misbruiken je creditcard. Overigens zeer slechte troep die je elders gratis kunt krijgen. Oppassen voor deze frauduleuze webshop. Wij hebben aangifte tegen ze gedaan en ze waren al bekend bij de politie.Blijf hier beter weg.
Eindelijk eens iemand die zijn mond durft open te trekken. Ik hoop dat ze deze oplichters van het net halen. Ik ben voor honderden euros bestolen omdat ze mijn kredietkaart hadden misbruikt. En inderdaad zooi hadden verkocht. Dit soort zogenaamde bedrijven hoort niet op Internet thuis. Vermijden!
Zeer slechte kwaliteit medley. Zeer slecht aan elkaar geplakt en toonhoogten zijn vaak niet gelijk, waardoor niet bruikbaar voor zang. De meeste zijn overigens gewoon van het internet gejat waar ze gratis te krijgen zijn en worden hier voor belachelijk hoge bedragen verkocht. Mijn advies: Koop liever ergens anders.
Slechte kwaliteit. Je krijgt vaak niet wat je koopt. Veel is gestolen van het net. Kosten ook veel te veel. De klantvriendelijkheid is 0. Eigenwijs en koppig en werken niet mee. Je kunt beter ergens anders kopen waar je waar krijgt voor je geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid